SGS III dostane Jelly Bean koncem srpna

SGS III dostane Jelly Bean koncem srpna
2012-08-15T09:13:02+02:00
• 15. 8. 2012
7

Nedávno jsme Vás informovali, jak to vypadá s updatem na nejnovější verzi systému Android 4.1 (Jelly Bean) pro čtyři zařízení od společnosti Samsung. Podle uniklých informací ovšem můžeme potvrdit, že update pro vlajkovou loď Samsungu vyjde koncem srpna.

Jelly bean logo

Konkrétně by měl být update představen na tiskové konferenci Samsungu 29. srpna společně s nástupcem Samsungu Galaxy Note, který se bude pravděpodobně jmenovat Galaxy Note II. Ke stažení by měl být ještě tentýž den jako OTA (over the air) update. Majitelé budou moct samozřejmě využít také KIES ulitku od Samsungu.

Zdroj: gsmarena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Android programátor, co se zajímá o nejrůznější mobilní technologie a sítě.

Komentáře

Dostane SGS2 JB?

no a to mi prijde ten rozdil… mam galaxy nexus s papirove slabsimi strevami na nem JB a chvilku jsem mel i ICS ono se to na cistem droidu vubec necukne. je skoda ze nemuzou to lip udelat aby se to necukalo me by se animace libily ale to cukani pak nahrava jen nakousnutym at se muzou posmivat.

Stein – to je právě ono, podle vás „dokonale zabije nadstavba TouchWiz rychlost systému“, ale jak dlouho jste ho měl v ruce? 5minut? 10?
Clouseau – já mám 4 plochy a docela to jede, je pravda, že občas to cukne, ale tady si také, jako vy, myslím, že pomůže JB. Hodně se těším.

Clouseau_CZ

15. 8. 2012, 10:01

Mám SGS3 a měl jsem SGS1 a SGS2. TW jsem nikdy nepoužíval až u SGS3. Je třeba přiznat že nějaká optimalizace by se hodila. listování mezi obrazovkami není vždy úplně plynulé. Stejně jako procházení delších seznamů. Myslím, že to je částečně způsobeno pomalostí Androidu proto se na JB moc těším a jsem zvědav.

Nemám, ale měl jsem v ruce na srovnání SGS3 a Galaxy Nexus, co u mě vyhrálo je zřejmé z prvního komentáře. Nehledě na místy kolotočářskou grafiku TouchWiz. Pro mě osobně to je akorát balast v telefonu.

Nesouhlasím, mám SGS3 a rychlost i s TW je podle mne výborná. S JB počítám s naprosto perfektním výkonem. Máte SGS3, že tak soudíte?

K čemu to bude, když to nejlepší z JB, tj. rychlost systému, dokonale zabije nadstavba TouchWiz? Tohle zvěrstvo už měl Samsung dávno opustit a rovnou prodávat Galaxy s čistým Androidem.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat