Prohlížeč Maxthon právě přichází na AppStore!

Prohlížeč Maxthon právě přichází na AppStore!
2012-08-23T10:39:39+02:00
• 23. 8. 2012

Prohlížeč s názvem Maxthon je dalším z řady, který se přemístil z počítačové verze na tu mobilní a přidá se do boje v už tak silně konkurenčním poli s internetovými prohlížeči. Nedávno se v AppStoru objevil Chrome od Googlu a nebude od věci vám v krátkosti představit i funkce a vlastnosti prohlížeče Maxthon.

Aplikace svým uživatelům nabídne několik užitečných funkcí, mezi nimiž najdete například režim Reader, která vám skryje veškerou reklamu na webových stránkách. Centrum rychlých odkazů vám nabídne až 60 nejpopulárnějších internetových stránek a aplikací.

Dále získáte podporu pro prohlížení v panelech. Inteligentní adresní řádek vám zobrazí adresy z předchozího prohlížení či vyhledá adresu přes vaše záložky. Speed Dial umožňuje rychlý přístup k oblíbeným webovým stránkám a těšit se můžete také na správce stahování.

Pokud se vám tedy prohlížeč Maxthon zalíbil na tolik, že jste se rozhodli ho stáhnout, zanechte nám v komentářích své první dojmy a zkušenosti.

Apple AppStore – Google Play

Zdroj: IntoMobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat