Program letošního veletrhu IFA 2012 je znám!

Program letošního veletrhu IFA 2012 je znám!
2012-08-04T13:57:56+02:00
• 4. 8. 2012

Berlínský veletrh spotřební elektroniky IFA 2012 bude pro širokou veřejnost zpřístupněn od 31. srpna do 5. září a právě před několika hodinami se objevil letošní program, podle kterého můžeme očekávat nepřebernou dávku nejen mobilních novinek. Jestliže vás zajímá, kdy čekat první žhavé novinky z tohoto veletrhu, tak sledujte zmiňovaný program, ve kterém jsme vybrali ty nejzajímavější události.

Středa – 29. srpna 2012

  • 15:00 – 16:00 Panasonic

Očekává se, že Panasonic představí nový smartphone s Androidem, který půjde ve stopách modelu Eluga a Power Eluga, jejichž premiéra byla letos v únoru na Barcelonském MWC.

  • 16:00 – 17:00 Sony

Plánuje odhalit nejméně pět nových modelů, o kterých jste již u nás mohli něco zaslechnout a jedná se především o Xperii J, Xperii S, Xperii SL s původním označením LT26ii, Xperii T s původním označením LT30i a Xperii LT29i Hayabusa. Vypadá to tedy, že Sony bude mít jednu z nejočekávanějších a nejbohatších tiskových konferencí na tomto veletrhu.

Čtvrtek – 30. srpna 2012

  • 11:00 – 00:00 Samsung

Během tohoto dne bude zřejmě odhaleno nejočekávanější Android zařízení pro druhou polovinu tohoto roku, a to Samsung Galaxy Note II s 5,5palcovým displejem.

S koncem měsíce má příjít v sprnu na trh nový ‘‘tabletofon‚‚ s označením IdeaTab A2105, ale dále také i dva tablety, a to 7palcový IdeaTab A2107 a 9palcový IdeaTab A2109.

  • 15:00 – 17:00 LG

Tato společnost na letošním veletrhu IFA může jen překvapit, jelikož vlajková loď 4X HD je již představena, čili očekávejme pravděpodobně jen výstavu všech letošních chytrých telefonu od této značky. Novinky budou k vidění spíše z odvětví televizorů či domácích spotřebičů.

Pokud vás zajímá kompletní program, sledujte oficiální webové stránky veletrhu a samotný závěr pobízí k položení otázky, na jaké zařízení se nejvíce těšíte?

Zdroj: GSMArena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat