NanoSIM pro iPhone 5–adaptér na fotografii

NanoSIM pro iPhone 5–adaptér na fotografii
2012-08-07T13:42:33+02:00
• 7. 8. 2012
3

Svět neustále prochází miniaturizací a co je malé, to je lepší. To si zřejmě myslí i výrobci mobilů. Sotva jsme si zvykli na microSIM karty, tak se zřejmě brzy objeví nejmenší varianta, která nese název nanoSIM. Ačkoliv se v současnosti stále více používá běžná miniSIM karta, tak co nevidět si budeme hrát s miniaturním kartičkou.

iphone_4s_5_sim_trays_1

Již jsme vás informovali o tom, že Apple si opět patentoval jednu záležitost, která se bezprostředně týká nanoSIM karty a tím je samotný adaptér (šuplíček pro nanoSIM). Nyní na internet unikly fotografie této miniaturizované verze, která by se měla objevit v iPhonu 5. Sami se ještě jednou podívejte na fotografii.

iphone_4s_5_sim_trays_2

Jde vidět, že v tomto ohledu se jedná už o titěrnou záležitost, s kterou budete muset asi bojovat při pořízení nového smartphonu od Applu. Ačkoliv s nanoSIM kartou opět přijde jako první Apple, tak můžeme počítat s tím, že jej budou i ostatní výrobci následovat.

Zdroj: intomobile.com


My se musíme ptát, proč došlo k takovému zmenšení? Moc místa se neušetřilo a ani nebylo potřeba. V dnešní době nejde o zmenšování smartphonů a již velikost některých modelů je na hranici použitelnosti. Pokud se tyto informace potvrdí, tak doporučujeme všem, kteří si budou hrát s nanoSIM kartou, aby nedýchali a nedělali prudké pohyby. Vdechnutí nemusí být příjemné Veselý obličej

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

ježiši já neřeším kdo to vyhrál, to vím, že to vyhrál Apple o tohle mi vůbec nejde. Jde mi o myšlenku nanosim jako takovou, zda je potřeba vytvářet místo velké 1×2 mm ve smartphone, který má nějakých 110 mm

white.haven

8. 8. 2012, 8:30

Lumcak02: jediny, kdo je hloupy, jsi ty. Apple podal svuj navrh, stejne jako motorola, nokia, rim a dalsi. Prislusnu organizaci byl schvalen navrh Apple. Takze, nadavate uplne na spatnem hrobe.

Mám Apple rád, ale tohle je fakt neskutečná hloupost, přesně jak je v komentáři, ušetří asi tak dva milimetry ja jeden milimetr místa.. Další zbytečnost, která nepřidá uživateli lepší zážitek z používání telefonu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat