Huawei Ascend D Quad a D Quad XL už koncem srpna na trhu!

Huawei Ascend D Quad a D Quad XL už koncem srpna na trhu!
2012-08-20T08:16:01+02:00
• 20. 8. 2012
3

Několik zpoždění, které brzdily představení novinek od společnosti Huawei, je zřejmě zahnáno. Už v únoru na Barcelonském veletrhu Mobile World Congress jsme měli možnost vidět modely Ascend D Quad a D Quad XL a až právě koncem tohoto měsíce se dostanou do prodeje. Oživte si proto ve stručném výčtu jejich specifikace, které od sebe nejsou příliš odlišné.

Oba modely Ascend D Quad a D Quad XL budou disponovat vlastním výkonným čtyřjádrovým procesorem o frekvenci 1,5 GHz, 4,5palcovým HD IPS displejem, 1 GB RAM, 8MPx fotoaparátem, HSPA, LTE, WiFi, Bluetooth, 8GB vnitřní pamětí s možností rozšíření o microSD kartu.

Jediným razantním rozdílem u modelu Ascend D Quad XL by měla být větší baterie, a to o velikosti 2600 mAh, což má zapříčinit i zvětšení tloušťky u tohoto modelu. První zařízení budou mířit na mobilní trhy v Číně a následně se distribuce rozšíří i do ostatních koutů světa. Poslední velkou neznámou u obou smartphonů tak zůstává cena, která může být přiměřená, jako je tomu zvykem u společnosti Huawei.

Zdroj: GSMArena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Antonín Horňáček

21. 8. 2012, 15:04

Děkujeme Vám za upozornění, text upraven.

Ano, to je velmi správná připomínka protože to opravdu znamená že tento telefon má čtyřjádrový procesor a né jak se píše v článku o dvoujádrovém !

Konečně, to jim to teda trvalo.

A ještě menší připomínka k článku, to Quad v názvu.. neznamená to náhodou, že mají čtyřjádrový a ne, jak je uvedeno v článku, dvoujádrový procesor?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat