HTC chystá 5“ Full HD smartphone

HTC chystá 5“ Full HD smartphone
2012-08-07T07:32:59+02:00
• 7. 8. 2012

Tchajwanská společnost HTC stále neztrácí chuť do dalšího boje se svými zařízeními, a to ani v době, kdy není v příliš dobré finanční situaci. Firma nutně potřebuje nový produkt, který ji vrátí zpět do hry o mobilní elitu a zároveň jí přinese vzestup zisku.


Zahraniční server Digitimes zjistil prvotní informace o připravované novince, která by se měla postavit vedle chystaného Note II od Samsungu. HTC v těchto dnech pracuje na pětipalcovém smartphonu s Full HD rozlišením 1794×1080 px (chybějících 126 pixelů zřejmě náleží liště tlačítek v Androidu 4.x). Pro srovnání Galaxy Note nabízí rozlišení 1280×800 px a One X 1280×720 px.

Navíc dnešní zpráva z databáze GLBenchmark potvrdila toto nové zařízení, a to přímo s rozlišením 1080p. Dále by mělo být vybaveno dotykovým perem, příští generací čtyřjádrového Snapdragon S4 a nadstavbou HTC Sense. Na trhu můžeme chytrý telefon očekávat v rozmezí září a října. Nechme se tedy překvapit, jaké eso vytasí HTC proti Samsungu tentokrát a zda bude mít tento souboj vůbec nějaký smysl.

Zdroj: Androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat