Hledáme skalní fanoušky: Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu

Hledáme skalní fanoušky: Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu
2013-02-26T07:57:22+02:00
• 27. 8. 2012

Během léta, ač se to nezdá, se děje spousta věcí. Probíhají různé hudbení festivaly, rozjiždějí se letní kina, čeká se, jestli padne vláda a mnoho dalšího. Již sedmým rokem také během této okurkové sezóny (letních měsíců) probíhá jistá anketa, na kterou bychom vás rádi upozornili. Aktuálně probíhají nominace, což je přesně ta fáze, kdy jste na tahu vy, čtenáři.

2012-07-23

Anketa, o které tu tak tajemně píšeme, je samozřejmě Křišťálová Lupa 2012. Jedná se o sedmý ročník této akce, ve které jsou hodnoceny zajímavé české internetové projekty. A tím se dostáváme k jádru pudla. Jak zmiňujeme v nadpisu, hledáme skalní fanoušky. Takový skalní fanoušek by měl číst skoro všechny naše články, sledovat nás na sociálních sítích a hlavně být zvědavý, jestli má Dotekománie.cz šanci na úspěch v letošní Křišťálové Lupě.

My si myslíme, že má, a tak vám navrhujeme, abychom to společně zjistili. K tomu je však třeba vaše akce, ke které vás nyní vyzýváme – nominujte nás. Kategorií, do kterých by bylo možné Dotekománii zasadit, je docela dost. Zkusme si zanalyzovat, které by to mohly být.

Kategorii Zpravodajství budeme nejspíš muset přeskočit – všeobecné zpravodajství u nás nenajdete. Zájmové weby už zní lépe. Do této kategorie Dotekománii můžete zařadit bez pochybností. Následují kategorie Internetové obchodování, Nástroje a služby a Mobilní služba. Ani v jedné z nich se Dotekománie neangažuje.

Máme zde však několik lidí, jejichž projekty v rámci Dotekománie by bylo možné označit za One (wo)man show. Těmito projekty jsou Android Apps a Windows Phone Apps.  Pro kategorii Veřejně prospěšná služba bychom rádi navrhli svou Google+ stránku. Kromě informací o novinkách vám zde poskytujeme rady a pomáháme řešit vaše každodenní problémy s mobilními zařízeními. Další kategorií, do které byste mohli Dotekománii nominovat, je Projekt roku. Pokud nás považujete za významný počin vymykající se každodennímu dění na českém internetu, neváhejte.

Poslední vhodnou kategorií je pak Obsahová inspirace. Zde by se opět mohl hodit náš Google+ kanál, kde se s vámi snažíme živě komunikovat a přinášet nejžhavější novinky. Také jste mohli zaznamenat pořad Hangout Mobilně, jehož hostem byl Jakub Čížek a který vznikl právě na Google+.

Křišťálová Lupa 2012 - Nominace - Lupa.cz-085143

Pokud jsme vás svou prací přesvědčili, že naše nominace stojí za zvážení, jsme moc rádi. Pokud se pak skutečně rozhodnete nás nominovat, bude to pro nás velká motivace a odměna za naši snahu přinášet zajímavé informace ze světa mobilních technologií. Na rozhodnutí máte čas nejpozději do 2. září 2012.

Pokud si myslíte, že si to zasloužíme, tak nás nominujte na ocenění

Křišťálová Lupa 2012 – Cena českého Internetu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat