Galaxy S Camera s 16 Mpx?

Galaxy S Camera s 16 Mpx?
2012-08-28T09:56:35+02:00
• 28. 8. 2012
2

Fotoaparát Nikon Coolpix S800c se v poslední době proslavil tím, že se jedná o jeden z prvních kousků, ve kterém je systém Android 2.3. Mohli jste si o něm přečíst hlavně na Mobilmánii, ale jak se zdá, tak nebude dlouho patřit mezi jediné na trhu. Blíží se veletrh IFA v Berlíně a zřejmě se tam poprvé setkáme s variantou od Samsungu.

gsmarena_001
Ilustrativní render novinky, není reálný

To se aspoň ozývá od nejmenovaného zdroje, který se svěřil portálu gsmarena.com. Novinka od Samsungu má nést název Samsung Galaxy S Camera, ale nevíme, jestli je to pouze pracovní název, nebo již finální. Zřejmě se zařadí do velké rodiny Galaxy, kde můžeme vedle smartphonů nalézt multimediální zařízení Player, které nemá GSM modul pro volání nebo data (Wi-Fi mají všechny).

Zdroj popisuje tento foťák od Samsungu jako variantu Galaxy S III, ale bude se značně lišit. Zřejmě bude z této vlajkové lodi pouze vycházet. Z informací se můžeme dozvědět, že bude 1,5 až 2 krát silnější než SGS III. Zřejmě kvůli optice, která by měla být podpořena senzorem nesoucí hodnotu 16 MPx.

Další zajímavou specifikací má být displej, který bude přebrán z SGS III. To znamená, že se bude jednat o Super AMOLED s úhlopříčkou 4.8 palce. Systém tohoto foťáku bude asi Android 4.0 ICS. Navíc by měl být dostupný ve dvou variantách, a to ve verzi s WiFi a s WiFi+3G. Takže v tuto chvíli můžeme spekulovat, jestli se bude jednat o mobil s vytvářením nejlepších fotek na trhu nebo foťák se SIM kartou. Ostatně bude zajímavé sledovat, jestli i Samsung zamíří do těchto hybridních vod.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

…a Apple je zazaluje, ze ma patent na fotak v dotykovem multimedialnim zarizeni :D A samozrejme soudy to Applu uznaji :D

Ouu tak to by byla pecka

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat