Tablet Nabi 2 za 199$ s Tegrou 3

Tablet Nabi 2 za 199$ s Tegrou 3
2012-07-25T10:57:53+02:00
• 25. 7. 2012
3

Jste natěšeni na tablet Nexus 7 od Googlu? Již jste si ho předobjednali? Tak jste možná udělali chybu. Svět tabletů se začíná pomalinku zvětšovat o zařízení, jejichž cena je na hranici 200 dolarů a přitom neurazí výbavou. Jedním z nich je tablet Nabi 2, ačkoliv kategorie případných zájemců je poněkud mladšího věku. Je totiž určen pro nejmladší a tomu i nasvědčuje vzhled.

Nabi-2

Z obrázku je vám asi jasné, že se jedná o tablet pro děti. Specifikace však mluví o něčem jiném. V tomto “dětském” tabletu najdete Tegru 3 s taktem 1.3 GHz a také Android 4.0.4. Celkem vysoké specifikace na tablet pro děti, nemyslíte? Pokud budeme pokračovat ve specifikacích dále, najdeme 1 GB RAM, přední 2MPx kameru s možností záznamu v HD kvalitě a baterii s kapacitou 4000 mAh.

Displej tohoto tabletu má 7 palců s rozlišením 1024 x 600 pixelů. O rozšíření se postará microUSB, miniHDMI a jack 3.5 pro sluchátka. Co na něj říkáte? Jedná se o dobrou alternativu tabletu Nexus 7? Zřejmě se pro něj nerozhodnete, ale aspoň je vidět, že není až tak nemožné vyrobit tablet s dobrými specifikacemi za nízkou cenu. Nyní se již můžete podívat na video s tabletem Nabi 2.

Zdroj: androidauthority.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Rom mám aktuální Elvish. Sice běhá rychle, ale někdy tam ty záseky prostě jsou. Je to vidět třeba na blbé hře Cut the rope – hře dost trvá i načítání mezi levely, ale jinak plně plynulá.

Jiří Batěk

25. 7. 2012, 13:52

Na mojem elf2 se na cita vse rychle.Zalezi asi na Rom.Tablet ma obrosky potencial ale hrozny softwer.

Osobně se bojim jedné věci a to je pomalá paměť tabletu. Mám Ainol Elf a hrubý výkon to má slušný. Zvládne to Shadowgun i tu novější killovačku zombíků, ale než se to načte, tak to trvá.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat