Samsung Galaxy S3 nakonec dostane 64GB verzi

Samsung Galaxy S3 nakonec dostane 64GB verzi
2012-07-23T14:24:31+02:00
• 23. 7. 2012

Když britský prodejce Expansys začal rušit objednávky právě na 64GB verzi u aktuální vlajkové lodi Samsungu Galaxy S3, zvedala se velká vlna kritiky. Nyní můžeme bezpečně říci, že zbytečně, jelikož to byla pouhá nepodložená spekulace. Vyjádření jednoho zaměstnance společnosti Samsungu jasně hovoří o budoucím dodání i toho modelu na mobilní trh a je tedy jen otázka času, kdy nám ho představí.


Zahraniční server Android Central proto žádal objasnění celé situace s tímto modelem od mluvčí společnosti Samsung a nakonec se mu dostalo pozitivní reakce, která zamezila šíření dalších nepravdivých informací a uklidnila tak nejednoho čekatele.

„64 GB model Galaxy S III bude k dispozici v druhé polovině tohoto roku. Dostupnost na trzích a termíny se mohou lišit a budou určeny v době jeho uvolnění.“

Fanoušci Samsungu a obří 64GB verze Galaxy S3 si tak mohou oddechnout. Čekání samozřejmě  není zcela u konce, protože není jasné, jaké určité trhy se dočkají tohoto modelu a jestli mezi nimi bude i ten český. Každopádně spojení 64GB verze se stejně velkou microSD kartou, to už vypadá na slušné úložiště, dokázali byste ho využít?!

Zdroj: GSMarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat