HTC Desire HD nedostane update na Android 4.0 ICS

HTC Desire HD nedostane update na Android 4.0 ICS
2012-07-23T08:13:13+02:00
• 23. 7. 2012
3

Zahraničnímu serveru Android Central se právě včera podařilo získat vyjádření společnosti HTC k dlouho očekávané aktualizaci softwaru na verzi 4.0 Ice Cream Sandwich, a to přesněji u modelu Desire HD. Pro většinu uživatelů používajících toto zařízení podotknu již na začátku, že jejich zpráva je rozhodně nepotěší.


Po všem tom zmatku kolem stavu chystané aktualizace pro HTC Desire HD na verzi 4.0, máme jasno. Na základě svých softwarových analýz vydala společnost HTC toto rozhodnutí.

„Po rozsáhlém testování HTC zjistilo, že aktuální verze HTC Sense s Androidem nabízí zákazníkům na HTC Desire HD nejlepší možný zážitek. Když zvažujeme nové verze softwaru, hodnotíme řadu faktorů, ale tím rozhodujícím je nakonec vždy prožitek uživatele. Omlouváme se za jakékoliv zmatky, které mohly být touto změnou způsobeny našim zákazníkům.“

Bohužel, je to špatná zpráva pro majitele Desire HD a jejich možnost získat novější verzi Androidu oficiální cestou. Nyní tedy nezbývá nic jiného, než se vydat neoficiální cestou k jeho získání a v případě ochutnávky Ice Cream Sandwiche nebo i Jelly Beanu spoléhat na vlastní komunitu.

Zdroj: Androidcentral.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

2Lubean: Ono to jinde o moc lepší není (mám SGS3).

Není čas ztrácet čas.. dokonce ani s HTC :-D DHD tak byl můj poslední telefon od této – jinak fajnové a inovativní – značky která se rozhodla hodila majitele tohoto modelu přes palubu. Přesto jí držím jim palce do budoucna a poohlédnu se jinde ;-)

Peter Kotrčka

23. 7. 2012, 9:10

ach, HTC :-(

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat