CyanogenMod pro vás chystá Jelly Bean v podobě CM10

CyanogenMod pro vás chystá Jelly Bean v podobě CM10
2012-07-08T11:36:29+02:00
• 8. 7. 2012
1

Není to tak dlouho, co Google představil novou verzi Androidu, ke které se ještě ani nevyjádřila většina výrobců a zatím jej podporují jen dvě zařízení. CyanogenMod, tým stojící za neoficiální ROM, která už podporuje celkem 37 zařízení a používá ji něco přes 2 miliony lidí, už přemýšlí o upgradu a z jejich vyjádření na sociální síti Google+ vyplývá, že by se mělo jednat o rychlý přechod na novou verzi.

Tým CyanogenModu se už očividně nemůže dočkat toho, až se dostanou ke zdrojovým kódům Jelly Beanu, které má během několika příštích týdnů Google uvolnit, a tak zhruba předvídají, jak bude několik příštích měsíců jejich projektu vypadat. Jelly Bean podle nich přinese několik zajímavých novinek a změn, které budou vyžadovat úpravy některých částí ROM, ale podle všeho se má jednat o mnohem menší změny než v případě obrovského skoku z Gingerbread na Ice Cream Sandwich. Velká podobnost ICS a Jelly Bean také týmu v budoucnu umožní cílit upgrady a údržbu pouze na verze CM7 a CM10.

Optimismus vývojářské komunity by mohl být indikací podobně rychlých oficiálních updatů. Obzvláště když vezmeme v potaz, že už si mohou výrobci nějakou dobu užívat luxus v podobě všech podkladů k nové verzi systému. Co myslíte, bude adopce JB rychlá, nebo se zastaví na stejně slabém čísle jako Ice Cream Sandwich?

Zdroj: Google+

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Petr Plachý

Blázen do mobilního života, Androidu, Google a HTC. Fanatický anti-fanatik marně se snažící o rozšíření objektivity. Na Dotekománii si od něj většinou počtete o Androidu, soudech, patentech a hrách. Také jej můžete nalézt na FI Masarykovy Univerzity, kde svadí nekonečný boj o vývojářskou budoucnost.

Komentáře

Těším se :) ICS na Desire Z je perfektní (Elitemod) a google voice se bude určitě hodit, takže snad to dají do kupy co nejdříve! :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat