Skydrive s podporou Retina displeje

Skydrive s podporou Retina displeje
2012-06-06T13:51:20+02:00
• 6. 6. 2012

Ty, kteří nahrávají svá data do cloudového úložiště SkyDrive od Microsoftu, určitě potěší zpráva, že po aktualizaci můžete využívat výhod Retina displeje na zařízeních iPad. Krom toho aplikace umožňuje vícenásobné nahrávání a operaci se soubory. Vylepšení se dotklo i oblasti sdílení souborů, přičemž můžete poslat email nebo si nechat vygenerovat odkaz pro zveřejnění souboru. Přibyla možnost otevřít soubory SkyDrive i z jiných aplikací iOS.

Služba SkyDrive umožňuje nahrávat soubory do cloudového úložiště, které pro nového uživatele činí 7 GB prostoru a stávající mohou využívat až 25 GB, ale není problém si navýšení kapacity dokoupit. Umožňuje tedy sdílet data mezi počítači, telefonem a jinými uživateli. Momentálně jsou dostupné aplikace pro systémy Windows Phone, iOS a v nejbližší době se odhalí i verze pro Android, kde musí uživatelé používat alternativní aplikace.

Zdroj: engadget.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Lukáš Vaculík

Zajímá se o dopad technologií na společnost. Zabývá se především smartphony, tablety, počítači. Kromě toho jezdí ve volném čase na kole, občas hraje hry, fotí a píše články. Pracuje jako technický inženýr pro finskou IT společnost.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat