SGS III s Windows Phone znovu na scéně

SGS III s Windows Phone znovu na scéně
2012-05-06T08:30:25+02:00
• 6. 5. 2012
5

Není to tak dlouho, co jsme vám přinesli první informace o tom, že Samsung zřejmě chystá Windows Phone verzi svého čerstvého top modelu Galaxy S III. Nyní se na internetu objevily dva nové obrázky, které původní hypotézu podporují.

samsung-galaxy-s-iii-1

Informace o tomto smartphonu ale vlastně sahají ještě dále. Poprvé jsme zřejmě o tomto telefonu slyšeli na začátku roku, kdy se objevily první informace, které se týkaly i HTC Titan II a modelu Nokia Lumia 900, které již známe.

Nyní už ale k Samsungu SGH-i667 s kódovým označením “Mendel”. Jak jsem již nastínil v úvodu, mělo by se jednat o telefon koncepčně vycházející ze Samsungu Galaxy S III s tím rozdílem, že bude vybaven operačním systémem Windows Phone. Více v předchozím článku.

Samsung plánuje Windows Phone verzi SGS III

První z obrázků zachycuje záda telefonu s jasně patrným typickým nápisem “Windows Phone”. Jak můžete vidět, od SGS III se jinak prakticky neliší.

Samsung%20I667%20Windows%20Phone

Druhý obrázek potom zachycuje screenshot obrazovky počítače, kde je spuštěn synchronizační software Zune, ke kterému je právě připojen Samsung SGH-i667, opět nápadně podobný telefonu SGS III.

Samsung%20i667

Ze screenshotu se dále dá vyčíst, že by měl telefon disponovat vnitřní pamětí s kapacitou 8 GB. To by ovšem nebyla hodnota hodná top modelu, takže je možné, že se jedná jen o před-produkční kus s menší pamětí, anebo design “androidího dravce” převezme i slabší model, tentokrát s Windows Phone. To však nevylučuje původní informace o tom, že se i platforma Windows Phone dočká špičkově vybaveného modelu od Samsungu.

Některé zdroje hovoří o tom, že by měl být telefon určen pouze pro americký trh, konkrétně pro operátora AT&T, čemuž napovídá i druhý obrázek. Jak to ale bude doopravdy, na to si ještě budeme muset počkat.

Zdroj: wpcentral

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

[2]: Zmínka o Zune je v článku o nových vlastnostech WP8, které jsou potvrzené. Viz: http://www.winsupersite.com/article/windows8/windows-phone-8-preview-142154

Jestli bude mít alespoň 32GB vnitřní paměti, tak to bude super telefon :).

Kde je napsáno, že Zune nebude sloužit pro synchronizaci? Kde je napsáno, že WP8 bude používat stejné označení jako W8?

Obojí jsou podle mě nepodložené spekulace.

Podle minulého článku má dostat Samsung už verzi WP8. A tady jsou minimálně dvě věci, které moc nesedí. Je to synchronizace přes Zune, která u WP8 nebude a pak staré (stavající) logo Windows. Apollo bude mít nové http://i.zdnet.com/blogs/win8logoredesigned.png

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat