Nový iPad z dílny Gold & Co míří do výroby!

Nový iPad z dílny Gold & Co míří do výroby!
2012-04-28T11:20:19+02:00
• 28. 4. 2012

Jestli někoho z vás neodrazuje cena některých zařízení od společnosti Apple a zároveň se zde najde čtenář, který rád investuje do drahých kovů, tak by měl právě zbystřit. Společnost Gold & Co představila na jedné ze speciálních akcí ve Spojených arabských emirátech nejnovější iPad od Applu přímo ve zlatém provedení!

Jako první na světě bude Nový iPad ve 24karátové verzi k dispozici ve vybraných prodejnách v Londýně, Dubaji a Hongkongu. Společnost Gold & Co po představení tohoto luxusního zařízení začala ihned přijímat objednávky v dubajském klenotnictví s názvem Damas. První část vyrobených zařízení byla vydražena a veškeré finanční prostředky byly věnovány pro charitativní účely, což by se možná samotnému Stevu Jobsovi příliš nezamlouvalo.

A na kolik v přepočtu vyjde taková více méně cenná hračka? Cena jednoho iPadu v plné verzi, čili 64 GB se 4G modulem, byla stanovena na 5499 dolarů (103 068 Kč). Pokud byste od společnosti Gold & Co chtěli pozlatit i jiné zařízení, tak například u modelu iPhone 4S vám vyjdou vstříc za 4349 dolarů (81 514 Kč) a u modelu BlackBerry 9900 za 2449 dolarů (45 902 Kč).

Bližší informace k produktům – Gold & Co

Dotekománie.cz – iOS sekce na Youtube!

Zdroj: Intomobile.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat