Bada 4. díl – GPS, AllShare, Ski Info

Bada 4. díl – GPS, AllShare, Ski Info
2012-04-23T06:40:36+02:00
• 23. 4. 2012

Máme tu 4. díl videomagazínu o systému Bada. Tentokrát se podíváme na to, jak zrychlit GPS, představíme si nativní aplikaci AllShare pro přehrávání multimediálního obsahu a nakonec se se zpožděním podíváme na českou aplikaci Ski Info.

GPS fix – Pokud jste si upgradovali Badu na verzi 2.0 a máte problém při načítaní polohy, tak neváhejte a postupujte podle video návodu. Po úspěšném nastavení váš telefon nalezne vaši polohu během pár vteřin!

AllShare – Výborná aplikace ukrytá v systému Bady. Pomocí této aplikace můžete přesouvat soubory z PC do mobilního zařízení pomocí wifi! Pokud máte doma Samsung TV, tak pomocí AllShare jednoduše přehráváte z mobilního zařízení na televizoru.

Ski info – I když už nám zima nejspíš skončila, představíme vám aplikaci určenou na hory. Tato aplikace je pro Českou Republiku a nalezneme zde naše zimní střediska. Nabízí důležité informace, které potřebujeme vědět a pomocí GPS si můžeme dohledat restaurace, vleky, ubytovny. atd.

Ke stažení: samsungapps.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Herrmann

Jsem student Vysoké školy v Ostravě, kde studuji obor se zaměřením na IT. Již od mala se zajímám o PC a mobilní svět. Jsem velký fanda Apple. Rád natáčím video recenze a to převážně mobilních her / aplikací. „Lidé často nevědí, co chtějí, dokud jim to neukážete.“ - "Steve Jobs"

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat