Oblíbené hry z PC na Androidu s Kainy

Oblíbené hry z PC na Androidu s Kainy
2019-06-20T20:26:28+02:00
• 16. 3. 2012

Vývojář Jean-Sebastien Royer nedávno vypustil aplikaci nazvanou Kainy. Ta Vám umožní pomocí Wi-Fi, 3G nebo 4G (poslední jmenovaný pro nás samozřejmě neplatí) přenášet obraz a ovládání z her na počítači do mobilního telefonu fungujícího na platformě Android.

Existují dvě věci, které by u zaujatého čtenáře mohly vést k pochybám – kvalita obrazu a logika ovládání. Jak je na tom Kainy s kvalitou obrazu můžeme vidět na videu. Nepochybně je prostor pro zlepšení, ale na druhou stranu žádná hrůza se nekoná.

Ovládání autor vyřešil šibalsky – žádné pevné neexistuje. K aplikaci je k dispozici zhruba 100 připravených ovládacích šablon, které si uživatelé mohou libovolně upravovat. Fantazii se meze nekladou, a tak můžete vytvářet vlastní šablony ovládání na displeji telefonu, ale využít například i externí klávesnici připojenou přes Bluetooth. Pro každou aplikaci pak můžete nastavit jinou šablonu.

“Vysílací aplikace” je k dispozici pro Windows, “přijímač” pak můžete provozovat pouze na telefonu s Androidem. Autor na webu k aplikaci slibuje týdenní aktualizace dle vlastních představ a požadavků uživatelů. Pokud by někoho trápila bezpečnost, autor slibuje 128 bitové šifrování a autentizaci.

V Google Play můžete s aktuálním kurzem koruny aplikaci Kainy koupit asi za 95kč a k jejímu provozu budete potřebovat Android 2.2 a vyšší.

Zdroj: AndroidPolice.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Václav Pavlín

Neuvěřitelně komunikativní ajťák, který od mala smolí všelijaké texty. Začalo to vlastními stránkami, po kterých následoval blog. Relativně nedávno se objevila síť Google+, kde ho teď většinu času zastihnete, jak sdílí zajímavé příspěvky nebo píše o komunikaci. Aktuálně si k tomu přibral ještě korektury a psaní článků pro Dotekománii.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat