Google Latitude s herním prvkem foto

Google Latitude s herním prvkem [foto]
2012-02-20T07:32:02+02:00
• 20. 2. 2012
4

V nedávné době byla aktualizována aplikace Google Maps na verzi 6.3.0 a přinesla hlavně novinky pro samotný Latitude. Jak se zdá, tak ne všechny novinky jsou zveřejněny a Google v tichosti spouští celkem zásadní novou funkcionalitu. Latitude získává Leaderboards (žebříčky) a jedná se o příjemný herní prvek, který bude konkurovat přímo Foursquare.

google_latitude

Zatím můžeme pouze spekulovat, proč tato novinka nebyla oficiálně oznámena, ale třeba není hotová nebo si Google chce tuto funkci v tichosti otestovat. Zatím netušíme, jak tuto novou funkci otestovat nebo aktivovat, ale je možné, že se aktivuje po sekvencích nebo po zemích. Zatím víme, že přináší i úrovně jednotlivých uživatelů jako je třeba návštěvník, pravidelný, VIP a Guru. Samozřejmě máme pro vás screenshoty z této novinky.

Google-Maps-06Google-Maps-05Google-Maps-04Google-Maps-03Google-Maps-02Google-Maps-01

Pokud se vám podaří najít tuto novou funkci nebo se vám aktivuje, tak nás prosím kontaktujte nebo napište komentář a podělte se s námi o vaše zkušenosti.

Zdroj: androidworld.nl


Aktualizováno

Naši fanoušci a čtenáři nám oznámili, že tato nová funkce je již k dispozici i u nás a tak jsme ji vyzkoušeli také. Můžeme potvrdit, že v ČR je opravdu novinka k dispozici. Začíná nová éra Latitude?

SC20120220-075149SC20120220-075214SC20120220-075206SC20120220-075210

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

[SudruhStopa] Vyhoda je ta, ze je to od Google. Ze halda lidi u nej uz stejne je – za chvili bude mit vic uzivatelu nez FS. Ze se to propoji s google+ (Foursquare ma zase napojeni na Twitter, ten jeste Google neatakoval). Komercni veci zmakne Google brzo. Proste obe strany pretahne k sobe a FS zbyde par nestastniku.
Mimochocem mi ted doslo, proc FS prechazi z Google Maps na OpenStreet Maps..

Mě se to taky již aktivovalo. Včera, když jsem tankoval na OMV v Sokolově, ukázalo mi to i „přátele“ z google+ účtu. a jejich počet přihlášení (samozřejmě tam byla 0)

SudruhStopa

20. 2. 2012, 8:59

Vie mi niekto povedat, aku ma toto vyhodu oproti Foursquare? Nevidim jedine vylepsenie konceptu a Foursquare je uz kvalitne zabehnuty co sa tyka zliav za check-in a poctu uzivatelov.

Rostislav Bacovsky

20. 2. 2012, 7:49

Mě se to spustilo po aktualizaci a zatím jsem zjistil,že se jedná o nějaký sběr bodů za registraci v místě. Zatím jinak nevím k čemu tato funkce je,ale přijdem na to. Google dělá většinou zajímavé věci.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat