Galaxy Nexus v bílé pro Británii

Galaxy Nexus v bílé pro Británii
2012-02-07T12:58:36+02:00
• 7. 2. 2012

V tuto chvíli je nejnovější telefon Googlu – Galaxy nexus dostupný v klasické tmavé variantě. Před časem jsem vám na naší stránce na sociální síti Google+ ukázali, jak by mohla vypadat bílá varianta tohoto smartphonu. Spekulace se potvrdili a nyní je již jasné, že se i tato varianta nejnovějšího Nexusu na trh dostane.

Během letošní zimy se na nás nevalí pouze sníh, ale i sněhově bílé smartphony. Pro včera představeném telefonu Nokia Lumia 800 white ho následovala i bílá varianta telefonu Google (Samsung) Galaxy Nexus. Telefon nebude bílý po celé ploše, ale „pouze“ na zádech a bocích. Přední strana (okolí displeje) zůstane černá.

Špatnou zprávou je, že zatím bude tato varianta dostupná pouze ve Velké Británii. První zájemci si ho budou moci vyzvednout již příští týden, 13. února. Jestli se někdy v budoucnu dostane i do jiných zemí a třeba i do Česka je nejasné.

Zdroj: gsmarena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat