ČT4 pro Windows Phone dostupná v Marketplace

ČT4 pro Windows Phone dostupná v Marketplace
2012-02-18T13:35:42+02:00
• 18. 2. 2012

Zpravodajskou aplikaci ČT24 pro systém Windows Phone následuje její sesterská aplikace sportovního kanálu ČT4. Opět přináší jak aktuální zpravodajství ze světa sportu, tak i možnost sledování živého vysílání. Uživatelům systému Windows tak chybí už jen aplikace iVysílání k doplnění trojice programů dostupných například pro systém Android.

čt4logoct24wp

Aplikace ČT4 je prakticky stejná, jako již dříve představená ČT24. Jedinou zásadní změnou je obsah, který nabízí. Jak jsem již zmínil v úvodu, aplikace opět přináší jak aktuální zpravodajství, tak živé televizní vysílání streamované z internetu.

7fb62af9-ac82-4beb-acf9-f2406f2832e323

Dobrou zprávou je, že v nové aplikaci ČT4 již byla opravena chyba, která způsobovala nečitelnost textu při nastaveném bílém systémovém pozadí, na kterou jsme upozorňovali i v našem videu, kde jsme představili aplikaci ČT24. Ta zatím na opravení této chyby čeká. Nová aplikace zobrazuje popisky jednotlivých článků permanentně bílou barvou, nehledě na nastavené pozadí systému.

Za tip na novou aplikaci děkujeme našemu čtenáři Filipovi Štorkovi.


Pokud chcete vědět, jak nové aplikace ČT pro Windows Phone fungují a vypadají, můžete se podívat na naše video, kde jsme vám představili právě aplikaci ČT24, které je prostředím a způsobem ovládání s nově představenou aplikací prakticky totožná.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat