ČT24 pro Windows Phone video

ČT24 pro Windows Phone [video]
2012-02-07T07:02:54+02:00
• 7. 2. 2012
4

image

Česká televize rozšiřuje portfolio svých mobilních aplikací o nové přírůstky pro systém Windows Phone. První aplikací od ČT pro WP je zpravodajská ČT24. Připravili jsme pro vás krátkou video recenzi na právě testovaném telefonu HTC Titan.


V současné době jsou aplikace ČT dostupné hned pro několik operačních systémů. Pro systém iOS jsou dostupné aplikace ČT24, ČT4 a iVysílání. Stejně je tomu u Androidu a Symbianu. Pro systém Bada jsou pak dostupné pouze aplikace ČT4 a ČT24. Nezapomnělo se ani na Windows Phone a ČT nyní začíná publikovat aplikace i pro tento systém. Po právě zveřejněné aplikaci ČT24 by měla brzy přijít i sesterská ČT4.


Aplikaci ČT24 můžete stahovat již nyní z WP Marketplace.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Tak právě vyzkoušeno na Omnia7 – Video stream je naprosto bez problémů plynulý bez zasekávání i na 3G s vypnutou Wifi! -Velmi dobrá práce!

Používám androidí aplikaci na Xperia pro a cca. každých 15 sekund kostičkuje téměř na jakékoliv nastavení kvality. A to i na rychlé wi-fi. Přitom jiné aplikace (např. TN.cz) streamují bez problémů.. :o(

Tak jsem si ivysilani pustil pres 3g a hraje to v nejvyssi kvalite bez problemu. Zkusim jeste pres den, az bude zatizenejsi sit.

No pěkný, jen by mě po zkušenostech z Androida zajímalo, na jakém připojení bylo živé vysílání odzkoušeno… Jestli byl telefon připojen na Wi-fi, pak se funkčnosti nedivím, ale rád bych totéž streamování viděl na připojení přes mobilní 3G…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat