Zvěsti: Samsung na MWC 2012

Zvěsti: Samsung na MWC 2012
2012-01-28T11:12:08+02:00
• 28. 1. 2012

Blíží se největší událost mobilního světa, veletrh Mobile World Congress. Očekává se, že na tomto veletrhu bude představeno mnoho novinek a dojde snad k představení nových vlajkových lodí výrobců mobilních telefonů. Zřejmě zde opět zavládne značka Samsung, ale jak to tak bývá, tak internetem kolují zvěsti a povídačky. Nyní se zaměříme na Samsung a co by mohl a nemohl představit na MWC 2012.

Samsung-Corporate-HQ

Galaxy S III

Bohužel se na internetu objevila zpráva o tom, že Samsung nehodlá představit na MWC nejnovější vlajkovou loď. Zde se spekuluje o dvou možných příčinách. První se zakládá na samotném hardwaru této novinky. Pravděpodobně není zcela připraven nový procesor od Samsungu, 4-jádrový Exynos. Většina komunity se přiklání k druhé spekulaci, která je daleko jednodušší. Samsung chce představit SGS III globálně, protože dochází k většímu časovému úseku při představení na MWC a následně v USA. Pravdu se dozvíme zajisté na veletrhu.

SGS3

Samsung Galaxy S III ale vystrkuje růžky. Na obrázku výše se zřejmě objevilo kódové označení GT-i9300, které může prezentovat právě SGS III. Obrázek pochází z technické podpory samotného Samsungu (obrázek je autentický).

Galaxy Taby

Spekulace lidem jdou a celkem dobře se o nich píše, jelikož nikdo nemůže říct, že jsou nepravdivé, aspoň do doby, než vše vyjde najevo. Tentokrát by mohl Samsung zazářit s novými tablety. Nyní si u něj můžete vybrat z celkem široké škály rozměrů, 10.1 – 8.9 – 7.7 – 7.0 palců. Dokážete si představit, že by mohl mít větší úhlopříčku než 10.1 palce? Tak zde se právě spekuluje o tom, že hodlá představit tablet, který by měl mít víc jak 10 palců (11 až 13 palců?) a rozlišení 2560×1600 pixelů (WXQGA). Není to trochu moc?

,S-Y-317266-3

V nových tabletech by mohl být procesor Exynos 5250 ARM Cortex-A15, který disponuje dvěma jádry a taktovací frekvencí 2GHz. Má podporovat displeje s maximálním rozlišením 2560 x 1600 pixelů. Zde zřejmě pramení spekulace o větších tabletech.

Zdroj: theverge.com


Čemu věříte a co si myslíte o novinkách na veletrhu MWC 2012 od Samsungu? Překvapí nebo zvolí vyčkávací taktiku?

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat