Oficiálně

[Oficiálně] HTC Flyer dostává Honeycomb
2011-12-06T15:28:52+02:00
• 6. 12. 2011
4

Už jsme Vás informovali o tom, že se Android 3.X chystá na první tablet společnosti HTC – Flyer. Spekulace se změnili ve skutečnost a společnost rozjíždí distribuci aktualizace napříč Evropou.

Absence tabletové verze Androidu byla tomuto přístroji vyčítána hned od začátku. Tablet se totiž prodává s Androidem v telefonní verzi 2.3, který je obohacen o nástavbu HTC Sense. Výrobce ovšem hned na začátku prodeje aktualizaci slíbil a slovo dodržel. První, kdo se aktualizace dočkal, jsou majitelé tabletu ve Francii, kteří vlastní vyšší verzi (32GB  s 3G modulem). Ostatní verze se aktualizace dočkají brzy.

V naší republice zatím update není dostupný, ale určitě dorazí zanedlouho. Celý aktualizační balíček má 210 MB a tak je nutné počítat s větším přenosem dat, nejlépe přes Wifi.

Jak už bylo řečeno, nová verze operačního systému pro Flyer je tabletový Honeycomb. Jedná se o verzi 3.2 a HTC přibalilo svojí vlastní nástavbu HTC Sense. Nečekejte však žádné velké designové rozdíly mezi čistým systémem a systémem obohaceným o Sense. Přibyla však podpora pera HTC Scribe a bylo přidáno několik  známých HTC widgetů.

Jestli Flyer dostane i aktualizaci na Android 4.0 ICS, je zatím ve hvězdách, ale s určitostí víme, že rozhodně nebude v první vlně přístrojů společnosti HTC, které budou aktualizovány.

Zdroj: slashgear, phonearena


Aktualizace: Objevily se první informace o tom, že je update dostupný už i u nás. Pokud tablet vlastníte a aktualizace u Vás již proběhla, podělte se s námi o první dojmy v diskuzi.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Jan Rauschert

7. 12. 2011, 17:44

Ahoj.
Ja mam presne opacnou zkusenost. Jsem nestastny…ale treba delam neco spatne.
Co me vadi:
– oriznuti te obrazovky
– web prohlizec se divne seka
– nevyuziti cele obrazovky (mensi ikony, ale nejdou do okraju)
– odadene, neodladene – predtim vam to prislo horsi?

Diky

Ale největší bonus je ten že celý tablet jde ovládat perem. Dle mého nejlepší tablet na trhu!!

Aktualizoval jsem včera večer (verze 32GB s 3G). A jsem maximálně spokojený. Systém se zdá být výborně odladěný. Vše funguje jak má. Jednoznačně palec nahoru!!

Aktualizace proběhla ok,výrazná změna senzorová tlačítka na těle přístroje nefungují přesunula se na obrazovku čím se nepatrně zmenšila využitelnost displaye,ale jinak je to posun kupředu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat