Aplikace OnLive na Android Marketu !

Aplikace OnLive na Android Marketu !
2011-12-08T13:30:45+02:00
• 8. 12. 2011

image

Cloudová služba OnLive, se snaží proniknout na trh videoher už více jak rok. Její výhodou je, že nemusíte mít žádnou výkonnou herní sestavu, abyste si mohli zahrát i náročnější hry, jelikož hry streamuje ze vzdáleného PC . Jediné co potřebujete je dostatečně rychlé internetové připojení. [Aktualizováno]

Od dnešního dne si tuto aplikaci mohou lidé stáhnout zcela zdarma na Android Marketu. Stažením získají přistup k 20 dalším hrám speciálně upravených pro tablety a dotykové ovládání. Jako bonus prvního dne spuštění je také připravena hra Lego Batman zcela zdarma.

Do budoucna se plánuje nabídka více jak 200 her k hraní. Pro pohodlnější hraní si lze také dokoupit bezdrátový ovladač, který stojí přibližně 50 dolarů.

Aktualizováno:

Aplikace nelze nalézt na AndroidMaketu v ČR, ale naštěstí existuje varianta jak tuto metodu obejít a na OnLive se připojit. Je potřeba rychlejšího internetu. Návod poskytneme v nejbližší době ! Testováno na HTC Flyer.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat