SE Nozomi: To nejlepší na konec?

SE Nozomi: To nejlepší na konec?
2011-11-06T13:47:02+02:00
• 6. 11. 2011

Konec značky Sony Ericsson se kvapem blíží a je velkou neznámou, kolik nových modelů se tímto označením bude ještě pyšnit. Včera se objevilo několik uniklých fotografií, které naznačují, že by se mohla tato značka rozloučit ve velkém stylu a konečně dohnat konkurenci.


Sony Ericsson byl často kritizován za to, že zatím nenabídl žádný telefon, který by byl vybaven dvou jádrovým procesor. Konkurenční firmy v podobě Samsungu, HTC nebo LG již dvou jádrové modely ve své nabídce mají a zdálo se, že SE ujíždí vlak. To by se však mohl změnit v případě, že telefon na těchto uniklých fotografiích je opravdu reálný prototyp a chystá se na trh.

Výbava smartphonu s označením Xperia Nozomi vypadá opravdu dobře. Kromě již zmíněného dvou jádrového procesoru, totiž mimo jiné nabídne i velice kvalitní fotoaparát nebo HD displej. Díky zobrazovači s rozlišením 720p by se tak tento telefon zařadil vedle mobilů, jako jsou Galaxy Nexus nebo HTC Rezound.

Fotoaparát bude disponovat rozlišením 12 MP a jeho největší výhodou bude použití technologie Exmor R. Tato technologie byla implementována už do modelu Xperia Arc. Níže se můžete podívat na video, které tuto funkci prezentuje na zmíněném telefonu.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat