Reportáž: Ukaž HTC svůj hudební styl a odnes si Sensation XE !

Reportáž: Ukaž HTC svůj hudební styl a odnes si Sensation XE !
2011-10-10T16:02:45+02:00
• 10. 10. 2011
7

image

HTC Fans CZ/SK si pro své fanoušky připravilo další zajímavou akci. Tentokrát si na své přijdou všichni hudební fajnškmekři, jelikož si budou moci odnést hudební novinku HTC Sensation XE.

Ve středu 12. října se v České Republice začne prodávat nedávno představený HTC Sensation XE, který svým novým majitelům slibuje dokonalý hudební zážitek. Vstup do ČR opět bude provázen speciální akcí, při které si bude moci první stovka fanoušků odnést tento telefon za exklusivní cenu 6.999 Kč vč. DPH.

Opět to nebude jen tak. Nárok na slevu získají pouze ti, kteří se dostaví před pražský HTC Brandshop Na Poříčí, oblečeni v hudebním stylu, který poslouchají navíc doplněný o logo HTC.

HTC Sensation XE je první mobilní telefon, který vznikl z partnerství taiwanského výrobce HTC s americkou společností Beats by Dr. Dre. Je poháněn dvoujádrovým procesorem Qualcomm Snapdragon s frekvencí 1,5GHz. Dále mu nechybí 8 MPx fotoaparát s autofocusem a duálním LED bleskem, 4 GB vnitřní paměti a operační systém Android.

Online reportáž z fronty:

image

13:45

Přestože nám dnes počasí vůbec nepřeje, je chladno a do toho neustále prší, první zájemci již čekají na HTC Sensation XE ! Připomínám, že první majitel si bude moci svůj nový přírůstek do mobilní rodiny odnést až za 1 den, 19 hodin a 15 minut.

16:00

Naší statečnou čtveřici doplnila další skupinka lidí. V tuto chvíli je před HTC prodejnou na Poříčí již 11 lidí.

16:30

V Praze neustále prší a je poměrně chladno. Proto všichni z Vás, kteří se chystají na nocování před prodejnou, by se měli co nejtepleji obléct a vzít si do ruky deštník.

18:45

Ve frontě na HTC Sensation XE je již 24 čekajících.

19:00

Než sem stihl dojíst teplou večeři, dát si koupel v horké vodě a vychutnat si thajskou masáž, tak se fronta zvětšila o dva nové zájemce. Určitě mají tento luxus také před sebou.

20:00

image image

22:00

V tuto chvíli je před prodejnou 42 čekajících !!! Před námi je dlouhá studená noc :)

22:30

První padesátka se nám pomalinku blíží .. V tuto chvíli je 46 zájemců o nový Sensation XE.

úterý (den druhý)

1:30

Zatímco většina z nás již spí nebo se k tomu chystá, na svůj nový telefon čeká již 57 lidí.

2:00 – 4:00

První noc mají naši hudební fanatici za sebou. Nikdo neumrzl ani ho neodfoukl vítr, takže v tuto chvíli před prodejnou čeká 64 lidí.

6:30

Dobré úterní ráno, v tuto chvíli je se nám počet čekajících zvedl na 78.

9:00

image

Již před otevřením prodejny v 9 hodin se seznam čekajících naplnil. Před prodejnou nyní čeká 100 lidí. Svého telefonu se dočkají přesně za 23 hodin a 30 minut. Přejeme hodně štěstí!

11: 00

Zatím nikdo neodpadl, naopak se nám listina stále navyšuje. V tuto chvíli je zapsáno 108 zájemců. My si mezitím uděláme rozhovor s jedním z hlavních aktérů této akce, ze samotným Lukášem z Brandshopu:

ROZHOVOR S LUKÁŠEM Z BRANDSHOPU HTC

1. Ahoj Lukáši, akce HTC za exklusivní cenu není napoprvé, kolika těchto akcí si se zúčastnil?

Lukáš:

Ahoj. Tak co si vzpomínám, tak jsem se tak nějak zúčastnil všech akcí, to znamená, že už od loňského Desire HD se na těhle akcích tak nějak podílím. Za posledních 5-6 akcí si mě ale lidi budou asi pamatovat víc :)

2.  Jak moc náročné po psychické i fyzické stránce to je ? ( nocování v prodejně ) a máš potom náladu a energii telefon předávat do rukou nových majitelů?

Lukáš:

Tak rozhodně to není úplně sranda, ale člověk už si tak nějak zvykne :D a nálada určitě je :)

3. Ty jako jedna z ,,ikon ,, Českého HTC, s kterou se lidé mohou běžně potkat si vlastníkem telefonu této značky nebo preferuješ jinou ?

Lukáš:

Mám jak telefon s Androidem, tak s WP7 – oba samozřejmě HTC. Baví mě oba dva systémy, proto je používám :)

4. Jak moc si se těšil na výsledný produkt spolupráce HTC a americké firmy M. Beats ? Si fanouškem hudby ?

Těšil jsem se vážně hodně. Sám totiž už skoro rok používám sluchátka Monster Beats, jelikož bez hudby prostě nefunguju :) Musím říct, že rozdíl je prostě znát, protože kvalitou jsou Monster Beats vážně parádní !!

5. Zájemci o nový telefon vydrží čekat i několik dní předem, co říkáš na jejich výkon ?

Lukáš:

Určitě mě překvapuje, kam až dokážou zajít a mají můj obdiv, že to dokážou vydržet i několik nocí :)

Děkujeme Lukášovi za rozhovor a my půjdeme zjistit aktuální stav z fronty !

12: 00 Aktuální stav beze změny = žádný odpadlík ( 107 evidovaných zájemců ). Porozhlédneme se co se zde všechno vlastně dá dělat:

KEMPOVÁNÍ PŘED HTC BRANDSHOPEM

image ,, Čekající si mohou hned vedle skočit do kavárny. Kousek odtud je i MC, které jede nonstop. Nedaleko odtud ( přibližně 5 minut ) je i trafika, která jede také nonstop. Nouze o Wi-Fi tu rozhodně není. Lze se připojit přímo na Brandshop a pokud se posadíte o kousek dál, tak i kavárna má vysokorychlostní připojení. Bankomaty jsou také na každém rohu.

Pokud zjistíte, že další kontrola bude až za delší dobu a není zrovna noc či brzké ráno, můžete si zaběhnout do obchodního centra.

Venku většinou nechybí ani prodlužovačka, do které si můžete připíchnout svůj notebook. Prostě luxus první třídy pro kempování před HTC Brandshopem.,,

14:30

Sluníčko, sluníčko, popojdi maličko, ať nám tu je teplíčko :) Tak to si nejspíše přejí čekající. Bohužel to spíše vypadá na přeháňky… Už jenom něco přes 19 hodin čekání a první zájemce si bude moci vychutnat skvělý hudební zážitek.

20:00

Další noc je před námi. Pomalu se ochlazuje, světlo z výloh oslňuje. V tuto chvíli je zapsáno 110 čekajících zájemců. Posledních 13 hodin a HTC Brandshop se znovu otevře !! Fotky dodáme hned, jen bych něco rád teď sněd.

image image image

21:00

Posledních 12 hodin zbývá a již 2 čekající odpadli. Jeden z první stovky a druhý z těch 7, kteří zde čekají navíc. Už tu je pouze 105 zájemců o Sensation XE.

středa (den třetí)

03:00

Zbývá šest hodin do otevření prodejny a v Praze před brandshopem začalo pršet.

07:00

Kemp před prodejnou HTC se probudil do chladného úterního rána. Zbývají dvě hodiny.

image image

07:20

Je po sedmé hodině ranní a do začátku prodeje zbývá méně než dvě hodiny. Někdo ještě spí, někdo se schovává v autě, ale další odpadlíky již nemáme.

09:00

Je středa ráno a čekající fanoušci HTC se dočkali. První štěstlivec si odnesl Sensation XE za poloviční cenu v 09:00. Gratulujeme všem čerstvým majielům tohoto telefonu a přejeme mnoho hodin zábavy s jejich novým smartphonem.

První příchozí čekal na svůj Sensation XE více jak 43 hodin v sychravém počasí podzimní Prahy.

spoluautor: Matouš Eckert

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

vůbec nechápu co má australský Samsung společného s českým HTC.

0K mají tam akci, tak co to pro nás znamená. Koupím si letenku, která mě výjde na více než 10 tisíc korun a ušetřím ?

Kluci z HTC se ještě mohou co učit ;-) —- http://www.androidmarket.cz/ruzne/samsung-se-rozhodl-velmi-netradicne-narusit-zahajeni-prodeje-iphone-4s-v-australii/ —- A borci nemusí čekat dvě noci v kure*ském mrazu, aby WOW koupili HTC za 6000+ :D

Je naprosto nedůstojné v dnešní době přebytku aby firmy zneužívali lidi k takovým reklamním trikům. Za bolševika se čekalo před mototechnou na auto ve stanu, teď čekají lidi na mobil :). Kdo chce kam……….

Jak moc si se těšil? ?? Co zkusit ses? :-))

Při další akci už tam bude Dežo s celou svou stočlennou rodinou a rovnou to vypráskají přes Aukro. Mám z toho ambivalentní pocity, je to sice relativně poctivý kšft, ale….morálně to moc v pořádku není. Každopádně bude naprášen na berňáku, zda to poctivě zdanil?! Má smolíka, že to prodává pod svým jménem.

9.30 je 100

Poslednímu v řadě bude stačit čekat asi 24 hodin. To by se ještě dalo. Jednu noc člověk přežije :-)
A na aukru máme už prvního prodejce, který nabízí rovnou 3!!! telefony…

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat