HTC Flyer: Honeycomb přichází

HTC Flyer: Honeycomb přichází
2011-09-05T18:20:26+02:00
• 5. 9. 2011

HTC Flyer je sedmipalcový tablet, který byl představen letos na veletrhu v Barceloně. V době, kdy šel Flyer do prodeje, se na trhu již objevovali první tablety s pro ně určeným systémem Android 3.x. Flyer ovšem vyšel ještě s telefonní verzí Androidu 2.3.

htc-flyer-2

HTC doplnilo k telefonnímu Androidu svojí nadstavbu HTC Sense speciálně upravenou pro Flyer, aby dopady absence trojkového Androidu alespoň trochu zmírnilo. I tak to ale bylo pro mnohé zklamáním i přes to, že výrobce slíbil brzkou aktualizaci. Informace o tom, že se aktualizace blíží, se objevili již před několika dny. Nebyli však k dispozici obrázky. To se dnes změnilo a máme možnost se podívat na první screenshoty.

flyerhc1flyerhc2

To, že se jedná o obrázky z Flyeru potvrzuje i přítomnost ikonky pro aktivaci pera HTC Scribe v pravém horním rohu obrazovky.

Únik screenshotů naznačuje, že je aktualizace již opravdu blízko a majitelé tohoto přístroje se mohou těšit na brzký update jejich přístroje.

Zdroj: phonearena

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Matouš Eckert

Zajímám se o moderní technologie, telefony, tablety, internet a vše, co se kolem toho točí. Na Dotekománii píšu články, točím pořad Na Dotek a seriál Windows Phone Apps. Mimo svého pisálkovství stále ještě studuji jedno pražské gymnázium.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat