HTC Sensation za méně než polovic: reportáž

HTC Sensation za méně než polovic: reportáž
2012-09-30T14:23:12+02:00
• 30. 5. 2011
46

Zatímco většina z nás je sotva pár hodin na nohou, netrpělivý fanoušci HTC, kteří si přišli pro dvoujádrovou novinku Sensation, již stojí ve frontě!

Zítra (v úterý 31. května) v 9:00 se začne prodávat dvoujádrová novinka HTC Sensation, která byla nedávno představena v Londýně. Prvních 100 fanoušků, kteří si pro HTC Sensation přijdou, jej získají za méně než polovinu plné ceny. Akci, kterou tentokrát HTC Fans pořádá společně s Vodafonem, má jedinou podmínku. Přinést transparent s nápisem, proč si právě oni zaslouží HTC Sensation s padesátiprocentní slevou.

Cena telefonu pro prvních 100 zájemců je 6 777 Kč. Plná cena je 13 577 Kč, sleva je tedy o více jak polovinu.

Reportáž:

Neděle 29.května
19:00 První netrpělivý fanoušek je na místě. Tzn. 38 hodin před (tím klíčovým) otevřením prodejny, to je zřejmě český rekord v disciplíně "fronta na ulici"

Pondělí 30. května
9:00 Na místě je již přibližně 40 lidí

12123133

10:20 Právě se zapsal 75. zájemce

10:30 Na místě je 85 zájemců. Mezitím se na Aukru začaly otvírat aukce na Sensation…

10:53 Na místě je 97 zájemců, jsou tedy poslední 3 místa

77887

11:00 Stovka byla právě pokořena. Další lidi stále chodí, snad pro případ, že by někdo odpadl nebo nepřežil chladnou noc.

14:00 Počítat účastníky už nemá příliš smysl, tak se spíše pojďme podívat na pár fotek z místa a hlavně – na cedule s hesly!

htc DSC_0378htc DSC_0376htc DSC_0374htc DSC_0371htc DSC_0352htc DSC_0360htc DSC_0362htc DSC_0365htc DSC_0368htc DSC_0357htc DSC_0348htc DSC_0345

DSC_0342DSC_0340DSC_0337DSC_0336DSC_0343DSC_0341DSC_0334

20:00 Čtěte článek Městské policii v Praze se nelíbí akce "HTC za polovic"

20:30 Rozhovory s účastníky akce

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Ještě k tomu dotazníku. Pokud se nepletu, tak i když je na dotazníku napsáno 140 lidí, tak povinností je pouze první 100 stát před prodejnou, a pak se teprve hledají náhradníci, kteří zůstali… Kontroly byly po hodině v (… 8,9,10,11,12,,1,2,3,4,5,6,7,8…) Nechápu proč si nijak nereagoval, když si se nemohl napočítat té 100 a píšeš to až všemožně na diskuzích !!

Je pravda, že spousta lidí využila nedostatku peněz a telefon střelila. Bohužel nelze nijak zkontrolovat kdo je skutečný fanda značky a kdo to bere jako přivýdělek.

42. Nesouhlasím s tebou, před prodejnou bylo možná 70-80. lidí, ale počítají se i ti, kteří jsou nahlášeni kamarády a spí před prodejnou v autě. Akce byla skvělá, lidi se bavili a pořadatelé to zvládli velmi dobře !!

Kdo počkal, tak pro dalších XY lidí nad 100 byl ještě nějaký (voucher) bonus.

Ostatní: Chápu, většinu lidí, že závidí, tak nemusí psát, jak je HTC hnusné atd.. Každý má jiná vkus a i když mám několik telefonů, tak já bych si nikdy zase nekoupil iPhone. To jsem radší peníze vrazil do Flyeru a je to můj názor a nemusím ho psát všude na každé foru co přiletí.

welby: naštvaný nejsem, jen zklamán. Vedení pořadníku byl dobrý nápad, ale jeli v něm zapsáno 140 zájemců a před prodejnou je jich 80 a to včetně těch co sedí v automobilech, kde je těch zbývajících 60? Obhajovat benevolentní vedení pořadníku obavami z chování agresivních lidí není správné, jeli někdo agresivní a nejde-li se s ním domluvit, měl by být vyškrtnut, jsme přece inteligentní lidé a měli bychom se umět chovat a domluvit. Na to že jde o jedinou oficiální prodejnu HTC ve střední Evropě jsem očekával lepší organizaci akce.
Líto je mi těch, co tak jak já přijeli z větší dálky v domnění, že se vejdou do první stovky, čekali tam přes noc a stejně zůstali zapsáni až za stovkou. S těmi jsem i hovořil a rozhod jsem se na akci touto formou reagovat i za ně.

42. dejvon: Chápu, že jste kvůli popisované situaci naštvaný, ale HTC bych z toho nevinil. HTC není policie a nemůže tedy od čekajících vyžadovat nějaké ověřování totožnosti a musí se tedy spolehnout na nějaké zavolání z davu, že ten dotyčný tam je (samozřejmě bych se nedivil, kdyby tam byl pokaždé člověk, který se přihlásí za pět jiných). Pokud by HTC někoho vyřadilo, tak by si to těžko obhajovalo a zaměstnanci by měli zbytečné problémy s určitě i agresivními lidmi.

Takže chyba je jako většinou u několika vypočítavých českých lidiček, kteří kašlou na pravidla a první co je zajímá je, jak ta pravidla obejít. U těchto akcí je to celkem snadné, jak je vidět. :-(

K vlastnímu seznamu a k prováděným kontrolám:
rád bych se s Vámi podělil o informace týkající se průběhu akce HTC Sensation za polovinu. Telefon od HTC jsem si chtěl pořídit již delší dobu, po přečtení mnoha recenzí byla pro mne právě tato značka jasnou volbou. V pondělí 30.5. jsem proto v práci skončil dříve a vydal se z Ostravy do Prahy. Po příchodu před prodejnu HTC po 17hodině jsem si spočítal všechny čekající. Došel jsem k číslu 40. Jdu tedy do prodejny a ptám se na seznam, do nějž bych se zapsal v domnění, že se do stovky vejdu. Bylo mi řečeno, že v seznamu je již 140 zájemců a ti čekají před prodejnou. Namítal jsem, že jsem si před chvíli všechny čekající před prodejnou spočítal a je jich 40, ne 140. Dostalo se mi odpovědi: „nebudu Vám lhát, vím jak to tady probíhá, v 20hodin budeme dělat kontrolu a koho tady po druhé nenajdeme, bude vyškrtnut.“ Čekám tedy do 20 hodiny.
Po 20 hodině doráží na místo akce Městská policie a s výtkami k průběhu akce se snaží akci ukončit. Po krátké konzultaci s pořadateli odjíždí a dochází ke kontrole čekajících zájemců s pořadníkem. Podotýkám, že před prodejnou bylo v tuto chvíli 70 až 80 zájemců o HTC S. spočítal jsem si je. Svitla mi naděje, čekám na závěr kontroly a jdu za pořadatelem. Ptám se ho, zdali by mě nepřipsal na seznam. Bylo mi opět řečeno, že na seznamu je již o 40lidí víc a že by to bylo zbytečné, protože byl zatím vyškrtnut jen jeden. Jak je možné, že je po kontrole vyškrtnut jen jeden ze 140ti a před prodejnou je jen 70-80 lidí? Jde o benevolentní jednání ze strany pořadatelů, nebo o záměr? Stojím vedle pořadatele a nevěřícně koukám do seznamu a vidím, jak si u dalších 5ti lidí značí účast, aniž by prováděl vizuální kontrolu a nebo aniž by mu kdokoli hlásil jména. Jak teda probíhá samotná kontrola, jsou snad jedni zvýhodněni před jinými? Ptám se tedy, má cenu tady čekat do zítřka a doufat, že se v seznamu uvolní místo? Bylo mi řečeno, že ne, že v předchozích akcích vyškrtli ze seznamu nanejvýš 4 lidi. Po tomto zjištění se otáčím a pln znechucení odcházím pryč.
Dle mého osobního názoru se v pondělí ráno před prodejnou usídlilo několik skupinek lidí, ti se nechali zapsat do seznamu a pak již na místě ponechali jen svého zástupce, ten hlásil jejich jména při kontrole. Takové jednání nepovažuji vzhledem k těm jednotlivcům (skutečným fanouškům HTC) co na akci dorazili a byli ochotní celou dobu vystát (vysedět) za spravedlivé.
Proč bych se nemohl této akce zúčastnit jen jednou za rok? Pak už bych musel dát šanci i jiným fanouškům a znemožnila by se tak účast různým skupinám překupníků.
Omlouvám se za trochu delší článek, snažil jsem se být stručný, ale myslím že to k tématu také patří.

byl to maras než jsem tam jel tak jsem si přečetl průběh předešlích akcích a proto jsem si myslel že když tam příjdu v pondělí ve dvě odpoledne že tam budu jediný ale o mobil jsem vážně obrovský zájem že i když jsem věděl že šance je nulová 136 místo je hodl hodně za limitem ale doufal jsem a vlastně ani nevím v co jsem doufal ale nechtěl jsem to zvlád……. mrzí mě že jsem se nedostal pod stovku ale co nadělám budu muset počkat a pak si ho koupit za plnou palbu

randomofamber

31. 5. 2011, 15:48

Ach ta bledá závist posílená o zobecňováním. Třeba já iPhone neodsuzuji ani nijak jinak nehaním. Je to osobní počítač s telefonem jako jiné smartphony. Ani se nesměji těm, co si koupili jiná zařízení za plnou cenu. Já se té akce také zúčastnil a koupil si prostě pěknou hračku za podmínek, které daná akce stanovila. Ať se ta akce komukoli jeví jakkoli, pro mě to byl zážitek, který jsem ještě neabsolvoval a pravděpodobně to bylo i naposledy. Všichni si myslí, že se jedná jen o peníze, ale jen pouze o ně tady nejde. Jde o tu přípravu na akci, o samotné prožívání a pak výsledek v podobě „odměny“. Je zvláštní, že nikdo nezmiňuje nekonečné fronty na různá jiná představení někdy přímo divadelní ( Vše okolo Cimrmanna )…

Ale ja tim nechtel rict,ze ten telefon je na nic.Kdyby byl za 7 normalne,klidne bych do nej sel. Ale je fakt,ze za 13 bych si koupil neco jinyho. A jen aby me nekdo nepodeziral z podjatosti – od applu jsem v zivote nic nemel a pred svou nynejsi n900 (zadna sedivka,ale za 14 litru,tomu se rika podpora :-D ) jsem mel htc a byl jsem spokojenej.Me jen s***u ty lidi,ktery si hrajou na buhvijaky fans a pritom vetsina z nich to bud hned proda a nebo by si to za plnou cenu nikdy nekoupili.A jeste se navazej do applistu,ze ty sou blby,pze cekaj taky a jeste to kupujou za plnou cenu.Jenze se neni cemu smat,opravdovy fandove jsou oni a ne ti,co se 2 dny valej na chodniku a jeste pyskujou na MP,ze je tam prijeli zkontrolovat.Hrozne se tesim,ze bude nekdy nejaka dalsi akce,troubove tam budou cekat 48 hodin a pak se dovi,ze se founy nestihly privyzt a ze si to budou muset za tyden zopakovat.To pak bude nadavek a najednou se zjisti,ze tech fanousku v ty fronte tolik nebylo :-D

vikidator souhlas :)

je to úplně směšné jak tam ti lidi jdou ..s nějakým trapným transparentem tam prostě oslavovat telefon. A přesně jak říkáš, jdou ušetřit .. a hlavně že všichni tito HTCčkaři si strašně stěžujou na Applisty že to jsou ovečky, co za to dají moc. Ale aspoň dají a podpoří to, ne koupit si takový šrot, i ta poloviční cena je za to moc. Já bych to nechtěl ani za nic, je to jen HTC. Bohužel, nou štájl. Jen docela nadupaná krabička.. jenže to nestačí ani zdaleka :)

Ladislav Račák

31. 5. 2011, 10:07

Muj a me pritelkyne nepouzity transparent https://picasaweb.google.com/ladislav.racak/TransparentNaHTC# :) myslim ze je nejvymazlenejsi

HD 12 hodin, Desire S 19 hodin a oblečen jak šašek. Sensation 38 hodin a debilní transparenty. Kam to povede dál? HTC bude ve světě ukazovat čechy jako nějaký opice. Ještě z toho udělají comedy seriál.

pc-mravenec

31. 5. 2011, 1:52

Dobrá sranda ,ale tolik hodin čekání a kolik lidí to na Aukro či jinde opravdu prodá ,to já třeba kupoval Ufon sady za Nula a stál jsem před Okay přes dvě hodiny ,nebo Albert ,když měl spešl akci kde z 150 korun pantofle či sportovní ponožky apod. vše po 1,- Kč za kus jo já pomatuji akcí mraky ,ale telefon za 7000 tisíc možná víc a ještě takovou dobu na něj čekat to není normální to je případ pro psychiatra .

Tak tohle uz je fakt moc… Nejhorsi je,ze je to tam sama socka z Prdelakova,ktera ten tel. pravdepodobne ani nechce a jen si chce vydelat par drobnejch prodejem. To k***a nemate lidi nejakou dustojnost? Valite se tam jak vagusove,ze bych vam tam hodil nejaky drobaky kdybych sel kolem.Kdybych sedel vedle u Starbuckse,tak by mi z vas to kafe prestalo chutnat…A nejvic me bavi,jak si to plno joudu stezuje,ze to neni v Brne/Ostrave/Pisku (dopln si sam) a povazujou to za hroznou nevyhodu.Ja jsem prazak a kdyz si predstavim,ze pujdou kolem znami a uvidime me tam sockovat,tak je mi z toho blbe.A koukam,ze nekteri si tam vezmou jeste svoji holku :D A jak to tu nektery inteligenti srovnavaj s frontama jabko ve statech,tak si neuvedomujou,ze v tom je jeden obrovskej rozdil – na iPhone cekaj lidi,ktery ho proste chteji mit co nejdriv,jsou to fandove znacky a treba i fanatici,ale to co predvadeji ty socky Na Porici je pro cechy typicky – hlavne neco usetrit.Proto se k nam dovazej samy sracky,co by na zapad od nas nikdo nezral,protoze kazdej cumi jen na tu cenu.Kdyby byl Sensation za plnou cenu,tak tam nebude ani noha.Neni mi z vas cekajicich dobre a proto vam preju,at na vas padaj celou noc kroupy jako tenisaky,aby se vam v tech makovicich rozsvitilo.Nebo bych na vas poslal poradkovou a nechal vas rozehnat postrikem,kdyby to bylo na me :D

30. martinsip. Ale já jsem se díval na uskutečněné příhozy, které opravdu byly ve dvou případech 12tis. Nebral jsem v úvahu „vyvolávací ceny“. Některé HTC, na které se přihazovalo už zmizely, takže buď už jsou i za ty ceny prodané nebo byly ty nabídky stažené. Možná se prodejcům nepodařilo dostat mezi 100 vyvolených, jak předpokládali.

Pokud bych o ten telefon měl zájem, tak bych těch 12tisíc klidně dal, protože by to bylo pořád levnější než za kolik ho bude prodávat Vodafone. Osobně bych však za žádný telefon nedal tolik peněz… Pro mě je to zbytečnost…

freddy158158

30. 5. 2011, 20:55

to nigfire : radši mi nic nevysvětluj.vím svoje :)

Přátelé, lidská blbost je opravdu neomezená! A dá se na ní stavět!

6. Welby. To, že je to na Aukru za 12k neznamená, že se to za tu cenu prodá. Ten kretén, co to prodává s dopravou za 12.910,- bych nakopal za tuhůle drzost. To bych si to radši koupil u Vodafonu za 13.577,- s dokladem na 13.577,- Prodej bych viděl za cca 10.000,- Za kolik se nakonec prodávali Desire S a Wildfire S ?!? :/

Konecne originalni tema, nektere slogany jsou fakt povedene. Jinak tahle akce asi neni pro „stary“ (vyjimka potvrzuje pravidlo:)), ale je spis pro „mlady“. Bydlet v Praglu, tak se tam jdu treba i ztriskat taky:)

já tento telefon chci a o ceště do prahy jsem uvažoval.bohužel tam nemůžu stát dva dny.i tak si ho koupím.ale htc by mělo udělat něco proti vychc…. překupníkům! je spousta lidí,na který se kvůli těmto ….. nedostane! nazdar

Ja ho chtel na kseft, ale vysolit 7000 kc a pak ho mozna neprodat neni moc dobry, kdy sem jedine stal ve fronte na telefon bylo v roce 2008 kdyz byl iphone 3G. Ten sem si opravdu pral tento mel byt jen na vydelek, ale stat tam tolik hodin kvuli 3000 kc vydelku takovy terno neni. Ale tem kteri si ho opravdu nechaji to preju. Clovek ma pak radost ze usetril, poznal novy lidi a ma stroj svych snu, ale to je tam mozna 10 procent lidi co tam cekaj

mě mi líbí, jak tu lidi říká, že ušetřili/vydělali asi 5000kč…řekl bych, že ani náhodou…to platí pouze v případě, kdyby si ho chtěli koupit za každou cenu, i kdyby za něj měli dát plnou palbu…většina co tam stojí by si ho za plnou cenu vůbec nekoupila, ale teď za něj vysolí 5000kč…takže ve výsledku vlastně neušetřili ani nevydělali, ale utratili 5000kč, protože nejde ušetřit na něčem, co si jinak nekoupím…

Nevim proc vam to tolik vadi. Ani nevite jak rad bych vypadl z prace a stoho stereotypu. Klidne bych si pockal a nevim jestli bych telefon prodal nebo si nechal ale mit prachy a volno tak uz jsem tam, kdyz je k tomu jeste tak krasne pocasi.

To freddy: Samsung toho umí naštěstí daleko víc ale to ti snad ani nemá cenu vysvětlovat :-)

Moje pracka ale pere dva dny a da se s ni pracovat i prez den =) jinak htc sensation je na pohled peknej

freddy158158

30. 5. 2011, 16:44

hele..samsungáči..víte,že samsung by měl dělat radši jen ledničky a pračky?..ty umí nejlépe :P

a ještě bych doplnil, člověk který tam čeká od neděle musí být totální *** čekat tam sám přes noc.

Co to má znamenat, když byla tahle akce na DHD nebo co to bylo za kousek, tak stý zákazník přicházel ráno na devátou hodinu na otvíračku.

Toto HTC bych zakoupil pouze za účelem jeho prodeje. Podle prvních poznatků a recenzí moc dobře nevychází. Především na pováženou je třeba samotný fotoaparát, který fotí snad hůře než Desire HD. A menší výkonnosti oproti O2X. Není pak o čem hovořit.

Ale vydělat si kolem 4 000 ,- navíc, proč ne.

Nemuset dělat maturitu tak tam čekám taky. Škoda, ale co se nadělá.

Já doufám,že ty taky ne…:D Píše se zkouška a ne zkoužka :D

Doufám, že ten chlapec s transparentem nedělá zkoužku z češtiny.

No to už je moc, 12h chápu, tohle už ne, to už je hraničí s psychickou poruchou :-D

Užijte si to, bude sluníčko! :)

Vlastimil Bartošák

30. 5. 2011, 14:27

Já jsem ještě nestačil ani vyjet :) Tak to je pech ,ale mám DHD na 1,5GHz to mi stačí (teda zatím):)

No mě to trošku překvapilo. Chtěl jsem tam právě po obědě vyjet, protože nejsem z Prahy a pak mi volá kamarád, že můžeme zůstat doma. Počítal jsem s tím, že tato akce bude mít podobný průběh jako u Desire S,…no škoda, ale co nadělám. Zamrzí to nicméně, já Sensation opravdu chtěl, ale tak si ještě chvíli počkám a koupím si ho i tak.

ja nevím co se tady hádáte. někomu to vyhovuje a nemá problémy přespat či jednu noc strávit na ulici ačkoliv tak či tak je venku dusno, ale přesto si myslím, že to je každého osobní věc. proto nebudu říkat, že tel. je krám či někdo je hloupý. telefon se mi možná nemusí líbit, ale je milion lidí co ho rádi za 9litrů příklad koupí na aukru či jinde a předci jen vydělat 3 či kolik tisíc taky není na zahození, určitě bych to jinak bral kdyby bylo venku -25 stupňů a metr sněhu :-) já, kdybych měl teď těch skoro 7litrů taky si ho koupím, ale peníze musím investovat jinde. akci od htc jako reklamní tah vítám a chválím, ptám se a proč ne, kdo chce slevu ač si ji zaslouží a komu se čekat nechce ať si koupí za plnou cenu a těm ostatním pak závidí :-)

Nevím proč se každý ve všem musí zmiňovat o iPhone :d, doufám, že Apple prohraje soud se Samsungem a pak si povíme, kdo tu kopíruje

Zkuste si koupit LG Optimus 2X a spočítejte se kolikrát Vám za týden zamrzne. LG mám rád a byl to vůbec můj první dotykáč, ale materiálně HTC a LG srovnávat opravdu nejde … HTC má vyšší ceny, ale také lepší kvalitu a v ČR i servis :)

na iPhone možná (ne kvůli té slevě, ale proto že ten výrobek je prostě dobrej ve všech směrech). To HTC nemůže nabídnout .. ty fronty stejně rozpoutal opět Apple ve svých Apple Storech .. ostatní opět kopírují

na Aukru se to uz nejak rozjizdi a to ty lidi ten telefon jeste nemaji;-) Jeden jich prodava rovnou 5 asi vzal celou rodinu

každý má jiný kus, osobně kdybych měl zájem o nový mobil ( mám sam. wave) tak si to tam klidně vystojím, telefon se mi líbí, HTC je dobrá značka, a kdybych při tom ušetřil nějaký ten tisíc..

vy co tu píšete že je nechápete-chtěl bych vás vidět kdyby se někde iphone rozdával za polovic, to tam stojíte týden předem co..hold každýmu se líbí něco jinýho..tak nesud te

Uz jen vzhledem k tomu, ze vykon noveho HTC Sensation je pod urovni LG Optimus 2X a to o hodne (graficka cast je u Tegry 2x vykonejsi nez Adreno 220) a staci se podivat na tragicke vysledky v benchmarcich u HTC, nemluve o horsim displayi, kdy S-LCD nedosahuje kvalit IPS u LG, otresneho zadniho krytu u HTC…

Vubec nechapu, ze da nekdo prednost HTC pred zminenym LG…navic je LG o 3000 levnejsi, takze usetrit cca 2500 za horsi stroj a nekde cumakovat 24hodin je vazne vyhra :)

3. martinship – Na aukru jsou už teď nabídky kolem 12tis., takže těch vašich 10tis je dost mimo. A vydělat si za jeden den kolem 5tis určitě není k zahození.

5. Peterecek – odsoudit telefon na základě toho, že je to HTC a na základě fotky mi příjde jako naprostá blbost. HTC určitě nedělá špatné telefony.

Osobně bych tam asi nešel, ale kvůli tomu nebudu odsuzovat ty, kteří tam jsou a kterým to za trochu nepohodlí stojí :-)

no já nevím, ale válet se někde na ulici ve stanu, na lehátkách 36 hodin, to bych musel být úplný blázen, za to mi ta trojka fakt nestojí. Stačí mi že jsem to viděl na fotce a že je to HTC, již tohle jsou pro mě důležitá kritéria. Telefon mě musí nadchnout .. a tohle? To ani ťuk .. takže tohleto opravdu nikomu nezávidím, neměj strach sýkoro :)

Co na tom „absolutne nechapete“? Kde dneska studentík dostane odměnu 3000 Kč za 24 hodin práce (tady se navic o praci mluvit neda)? Ze to neni lakave pro vas neznamena, ze to neni lakave pro jine. A Peterecku, ty jsi ten telefon videl, ze pises o „krámu, který bys nebral ani zadara“? Spíš mám pocit, že závidíš, tak kolem sebe pliveš jed.

Tak nejak. 36 hodin cumakovat na ulici pro cca 3.000,- vydelku, protoze za vic jak 10.000,- prodejnej na aukru urcite neni, se fakt vyplati :/

Tak sem prave usetril 6777 kc ale preju vam to:)

absolutně nechápu jak někdo kvůli takovýmu krámu může někde mrznout celý den na ulici, já bych to nebral ani zadara

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat