Dotekománie slaví 1. narozeniny

Dotekománie slaví 1. narozeniny
2012-09-30T14:23:22+02:00
• 10. 4. 2011
2

image

Je tomu přesně rok, kdy tento blog poprvé spatřil denní světlo. Je tomu 365 dní od publikování prvního článku a je to už 12 měsíců, kdy Dotekománie vznikla. Dnes slaví své první narozeniny a doufejme, že ne poslední.


Cesta Dotekománie ( založena 9.4.2010)

imageimageimage

13. dubna 2010 se Dotekománie poprvé dostala na titulní stránku Mobilmánie. Pomohl ji k tomu článek s revolučním způsobem ovládání prostřednictvím vlastních nohou.

Koncem měsíce dubna byla Dotekománie nominovaná mezi 5 nejlepších blogů měsíce a první den květnový se stala blogem měsíce.

O měsíc později byla blogerská soutěž zrušena a většina blogerů psaní zabalila. Dotekománia naopak ožila, jelikož ji posílil nový kvalitní autor.

I přestože píšeme bez jakékoliv odměny, rozhodli jsme se uspořádat hned několik drobných  soutěží a v říjnu minulého roku to vyvrcholilo soutěží Poznej Samsung a vyhraj jednu z cen, se kterou s námi spolupracovali i redaktoři Týdnu Mobilně.

V Číslech

Články na blogu neustále přibývají. V tuto chvíli je tento článek označen číslovkou 464. Kapacita blogu byla již třikrát navýšena a v současné době je obsazeno 65 procent z 400 MB. Celkově jsme se na titulní stránku Mobilmánie podívali 84 krát.

Výjimečné okamžiky

Dotekománia byla  pozvána na berlínský veletrh IFA 2010 jako jediný mobilní blog na světě. Nedávno jsme také přesáhli 730 tisícovou hranici unikátních návštěv, za kterou vděčíme především Vám čtenářům. Naším úspěchem také byl náš koncept mobilního telefonu, který se dostal až do ruského časopisu Maxim.

image

Vlastní kanál s vlastními pořady

V listopadu 2010 vznikl i vlastní kanál na videoportálu Youtube. Počet shlédnutí nahraných položek přesahuje 84 000 hranici. Každý pátek jsou pak týden po týdnu vydávány nové pořady Android Gamer a Android Apps, ve kterých Vás provedeme nejzajímavějšími hrami nebo aplikacemi pro androidí platformu.

image image

Poděkování

Samozřejmě tenhle ten text vznikl především díky Vám čtenářům, jelikož tyto statistky získala Dotekománia jenom díky Vám. Děkuji, ale i svému kolegovy, bez kterého by tento blog dnes už ani neexistoval, jelikož je to právě on, kdo dodal nový impuls Dotekománii a kdo přišel s novinky jako Youtube účet a další…

Poděkování patří i šéfredaktorovi Filipu Kůželovi, bez kterého by MM na blogery úplně zapomněla. A nesmíme zapomenout i na firmy Samsung a HTC, od kterých máme zapůjčené telefony na testování.

Všechno nejlepší Dotekománie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jako malý dárek za vaši podporu vám nyní exkluzivně přinášíme ochutnávku nové znělky pro pořad Android Gamer. Zatím čekáme na schválení ze strany Youtube a proto ve výsledku by mohla být znělka trochu odlišná. To samozřejmě není jediná změna, celý pořad prošel velkou změnou a oblékli jsme jej do nového kabátu. Zde je krátká ochutnávka nové znělky.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Redakce

Dotekománie vás provede světem mobilních zařízení a technologií. Čtěte, ptejte se, komentujte.

Komentáře

Martin Sadový

10. 4. 2011, 10:06

Gratuluji! Tak jen tak dál :)

Všechno nejlepší :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat