Bing: po iOS bere Microsoft útokem i Android

Bing: po iOS bere Microsoft útokem i Android
2012-09-30T14:23:21+02:00
• 14. 4. 2011
6

Již jste možná slyšeli informace o tom, že Microsoft uveřejnil aplikaci Bing pro iOS zařízení Applu, konkrétněji ji uvedl pro iPad. Již dříve byla dostupná pro iPhone, ale málokdo ví, že je dostupná také pro mobilní telefony s operačním systémem Android. Dnes se podíváme co všechno přináší a co umožňuje.

Jak jste ve videu mohli slyšet, aplikace Bing je zatím dostupná pouze v USA a snad se někdy dostane i k nám, jelikož její ovládání je celkem pohodlné a nevypadá zrovna špatně. Pokud si ji chcete vyzkoušet, musíte navštívit stránky XDA-Developers a dohledat si ji tam.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Přemysl Vaculík

VIP 14. 4. 2011, 13:30

stock: snažíme se točit videa o zajímavých aplikacích a to neznamená, že každá česká aplikace je cool. Navíc se mi zdá, že Tapmates tvoří jen pro iOS.

Ano, informace tvoří business, ale ne zde na blogu. My z toho nic nemáme, pokud by to byla běžná práce (placená) tak píšeme o všem, co nám nařídí, ale my si vybíráme, hlavně to, co nás zaujme.

Ale abych jen nekřivdil českým vývojářům, tak jsme přímo podpořili Aplikace roku 2011 a zřejmě se zúčastníme předávání cen jako novináři, ale na to je ještě čas.

Přemysl Vaculík
Tomu se mi nechce věřit, že by si jakákoliv firma zavírala cestu před reklamou zadarmo. Pokud už je aplikace vydaná do marketů, tak proč by jste si ji nemohli stáhnout a vyzkoušet? Já jen uvádím, že není třeba sledovat celé markety ale jen vámi vytypované vývojáře a sledovat jejich novinky.
K tomu shánění kontaktů jen jedno: o tom je celý business, o informacích.

Přemysl Vaculík

VIP 14. 4. 2011, 13:11

stock: no taky si říkám, jak někdo může používat zaostalý email od seznamu a stále jej někdo používá.

I v ČR se najdou lidé, co mají raději Bing a jeho ekosystém.

Shánět informace nebo aplikace od společností je nejtěžší, taková firma nepustí svou aplikaci nějakému blogu na test.

K tomu shánění kontaktů se raději vyjadřovat nebudu.

Přemysl Vaculík
Kdo v ČR by „raději“ užíval Bing aplikaci? To samé, včetně podpory češtiny nabízí google se kterým se dle mého názoru Bing rovnat nemůže. A pokud chcete typy na České aplikace, tak si sežeňte kontakty na České vývojáře a budete tak mít své typy tak říkajíc z první ruky. (např. tapmates s.r.o.)

Přemysl Vaculík

VIP 14. 4. 2011, 11:43

a123b: proč nainstalovat? třeba proto, že raději využívá Bing. Zde chceme představit i aplikace, které zatím nejsou dostupné.

Jaké české aplikace? Zatím jsme narazili na jednu českou aplikaci, která stála za natočení, tou je Make Your Clock Widget. Samozřejmě nepočítám ČT24.

Pokud víte o nějaké, tak nám napište, to není žádný problém, uvítáme tuto iniciativu.

Mimo jiné, je tu pořad Android Apps, v kterém se věnujeme dostupným aplikacím. A myslím, že jsme dělali více dostupných aplikací, než jako je tato.

Nechci kritizovat, ale nebylo by od věci do budoucna více českých aplikací nebo aplikací, které mají pro české uživatele reálné využití. Drtivá většina zde na blogu je pouze anglicky a často se stává, že v ČR s nulovou možností využití jako v případě této aplikace. Do budoucna by bylo lepší, kdyby se podíl českých aplikací vyrovnal těm anglickým. Je spoustu zajímavých českých aplikací, o kterých tu vůbec není zmínka a je to škoda. Jinak popis a funkce aplikací máte vždy velmi dobrý a všechno pěkně vysvětlíte. Jen bohužel nevím, proč by si český uživatel měl nainstalovat tuto aplikaci do telefonu. :-/
Pěkný den.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat