Galaxy S Plus: Android s taktem 1.4GHz

Galaxy S Plus: Android s taktem 1.4GHz
2012-09-30T14:23:25+02:00
• 31. 3. 2011
1

Zřejmě si ve společnosti Samsung uvědomili, že řada mobilů Samsung Galaxy S je momentálním jejím největším trhákem, nemluvě o přicházející vlajkové lodi Galaxy S 2. Mohli jsme se setkat s tímto mobilem již pod mnohými označeními a hlavně se stal do určité míry číslem jedna pro společnost Google, když si jej vybrala jako další mobil Nexus. Původní generace Galaxy S není ještě mrtvá a přichází nová pozměněná verze, zatím na ruský trh.

Samsung-Galaxy-S-Plus-i9001-Android-23-Gingerbread

Tentokrát se nezmění pouze kódové označení, ale rozšíří se trochu název, budete jej moci najít pod názvem Samsung Galaxy S Plus GT-i9001. Hlavní změna bude ve specifikacích, kde zažívá menší renesanci. Procesor stále bude jedno jádrový, ale nyní s taktem 1.4GHz, displej si zachovává rozměry a dokonce technologii Super AMOLED, takže žádné SLCD. Baterie se dočkala výměny a její hodnota poskočila na 1650mAh. K těm zbývajícím specifikacím stačí jen zmínit 8GB interní paměť a TouchWiz 3.0 UI.

Tentokrát mobil dostal do základu Android ve verzi 2.3, což je velké plus. Bohužel se zatím ví jen to, že bude dostupný v Rusku, jestli se začne prodávat i v celé Evropě, tak to zatím nikdo neví. Cena by se měla pohybovat kolem 23,990 rublů (14 612Kč).

Aktualizováno:
Z nejnovějších informací jde vyčíst, že se nebude jednat jen o přetaktovaný procesor původního modelu. Získá novější procesor Qualcomm MSM8255T 1.4GHz a to není jediné zrychlení, model GT-i9001 je vylepšený i pro připojení k mobilnímu internetu pomocí HSPA+ s rychlostí 14.4Mbps.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Celkově myšlenka prodávat přetaktované mobily mi přijde jako dobrý nápad – v servisu vezmou klasický mobil, nataktují ho a pak ho takto nabídnou zákazníkovi – ten se nemusí obávat toho, že by domácím taktováním telefon jakkoli zničil a výrobce na tom trhne nějakou tu další korunu.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat