Galaxy S 2 nebude jako Galaxy S 2

Galaxy S 2 nebude jako Galaxy S 2
2012-09-30T14:23:25+02:00
• 29. 3. 2011
6

Nejnovější vlajková loď společnosti Samsung se pomalu blíží i k nám. Již jsme se v minulých článcích zmiňovali o specifikacích Samsungu Galaxy S 2, které jsou nanejvýš velmi dobré. Budete jej moci nalézt pod kódovým označením GT-i9100, tento model je vybavený Super AMOLED Plus displejem a je postaven na procesoru EXYNOS (dvou jádrový).

Samsung-Galaxy-S-II_4-550x450

Na druhé straně bude existovat jeho dvojče pod stejným názvem, ale s kódovým označením GT-9103. Tento model bude vybaven platformou nVidia Tegra 2 (dvou jádrová), ale jak se zdá, tak to nebude jediná změna. Model GT-i9103 zřejmě nebude mít Super AMOLED Plus displej, nahradí jej Super Clear LCD displej. Takže pozor na to, co budete kupovat, hlavně se liší v procesoru a samotném displeji.

Proč takovéto změny? Asi Samsung nemá dostatečnou kapacitu pro výrobu tolika displejů s technologií Super AMOLED Plus  a jak se zdá, tak ani na výrobu potřebného množství procesorů EXYNOS. Ve výsledku se mohou lišit i v ceně, ale zřejmě se zachová dosavadní způsob, jednotlivé typy budou určeny pro různé země.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

A co ten displaj? Tam nebude rozdíl? Já myslím že super amoled je lepší nebo ne?

Ano CARLOSAC ma pravdu. Navic zda se, ze S2 s tim Exitusem bude vykonem HODNE nizko (podle testu dokonce jeste trosku pod 3/4roku starym Galaxy S). Na druhou stranu verze s Tegrou je rychla jako blesk (opet podle testu). Kazdopadne kdo si koupi jakoukoliv S2ku, tak mu pojede jakakoliv hra plynule… ale za takovy rok nevim… tegra je jistota vykonu samozrejme ;o)

Dovolil bych si tvrdit, že Tegra 2 bude pro hráče a lidi, vyžadující obrovský grafický výkon lepší řešení :)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat jaký bude u Galaxy 2 rozdíl mezi GT-i9100 a GT-i9103? Bude ten rozdíl nějaký zásadní? Jako například výkonostně? Děkuji za odpověd.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat