HTC přichází s novými telefony (fotky)

HTC přichází s novými telefony (fotky)
2012-09-30T14:23:54+02:00
• 21. 1. 2011
2

V dnešní době můžeme telefony od sebe odlišovat čím dál méně, podobný vzhled je striktně definován dotykovým displejem a tak zůstává méně prostoru pro nějaký design. Samozřejmě se dají odlišovat i podle parametrů, ale i ty se stávají čím dál více podobné. Společnost HTC se i tak snaží po designové stránce odlišit jednotlivé telefony a možná se jí to tentokrát povede, některé vypadají opravdu zajímavě.

Prozatím neznáme žádné technické specifikace, ale na internetu se objevují nové fotografie a rendery nadcházejících verzí a novinek od společnosti HTC. Tentokrát web pocketnow.com uveřejnil některé z nich. Prvním může být HTC Desire příští generace, který vyměnil tlačítka a optický trackpad za kapacitní tlačítka. Navíc se zde objevuje přední kamera pro video hovory.

Další telefony jsou poměrně zajímavé, nejde na nich vidět žádné tlačítko a tak se může spekulovat, jestli jsou pouze skryty a nebo nejsou na telefonu vůbec obsaženy. Objeví se taky pod logem operátora Verizon.

Další telefony jsou určeny zejména pro asijský trh, ale je také možné, že se mohou později objevit i na našem trhu. Zatím nejmenovaný, ale za to určený pro China Telecom.

V následujícím případě se jedná pravděpodobně o HTC A3360 Tianshan s 2.8 palcovým displejem a Androidem 2.2.

Tentokrát z oficiálních čínských stránek HTC zřejmě přichází re-designovaný HTC Wildfire s označením A3380.

A v poslední řadě tu je minimálně předělaný původní HTC Smart, který asi ponese to samé označení doplněné o číslici 2.

Jestli tyto fotografie a rendery jsou skutečné, tak to se dozvíme možná na MWC 2011 v Barceloně už za pár dnů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Osobne si nemôžem pomôcť, ale najviac sa mi po dizajnovej stránke páčia staršie modely Diamond a Touch HD. Víťazom u mňa je HD2, na ktorý aj po spŕške noviniek jednoducho nedám dopustiť. Telefón, ktorý ma velký, i keď techonologicky trochu zastaralý displej, a umožnuje využívať tri rôzne operačné systémy, Linux a Win98. Čo viac potrebujem ešte ? Hlavne má mechanické talčítka, ktoré mi viac vyhovujú. HTC ako firmu zbožnujem, keď si vyberám telefón, vždy je prvá možnosť práve táto značka, jedna jediná vec, ktorá mi trochu vadí je HTC Sense. Ešte na WM to bolo pekné a efektné ale nemôžem si pomôcť, na Androide to proste dokafrali, tie farby a widgety, neni to ono ..

Je dobře, že se snaží i o designový upgrade, nevypadá to vůbec špatně. Sám jsem zvědavý, jak se bude vyvíjet nadále situace s ovládacími prvky. HW tlačítka ustupují, objevují se senzorová a i ta už někde pomalu hlásí ústup na úkor tendence stále zvětšujících se displejů u některých přístrojů. Osobně mám HTC celkem rád – po odchodu z Nokie a přechodu na Android. Jen aby se nevykašlali na starší modely, brzo udělali upgrade na přístrojích z verze 2.2 na verzi 2.3. Eventuálně oznámili nějakou strategii do budoucna ohledně Androidu 3.0.Pokud by se jim dařilo držet životnost telefonu po SW stránce, včetně dolaďování chyb (s ohledem na použitý HW) cca 2 roky, bylo by to fajn.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat