Vyhrajte Kočku s T-mobile!

Vyhrajte Kočku s T-mobile!
2012-09-23T12:25:09+02:00
• 2. 10. 2010
1

image

T-mobile začátkem října začal s prodejem speciální kočičkovské edice Samsungu Star. Konkrétně telefonem, jehož jméno je spojeno s celosvětově známou kočkou „Hello Kitty“. Samsung Hello Kitty je určen především pro mladé dívky a jeho cena je necelé 3000 Kč. T-mobile však dává svým fanouškům možnost tento telefon získat zcela zadarmo. Stačí se zúčastnit soutěže, která dostala název „Buď Kitty i ty!“.

Tato soutěž se pořádá na pro ni speciálně vytvořených stránkách T-mobile. Pořadatel uvádí, že probíhá od 1. 10. 2009 do 22. 10. 2009 (T-mobile nejspíše zapomněl, že je již rok 2010). Hlavním úkolem soutěžícího je nahrát svou fotografii s nějakým doplňkem od Hello Kitty. Poté se snažit i za pomoci svých kamarádů získat co největší počet hlasů. Prvních 10 soutěžích s největším počtem hlasů získá Samsung Star Hello Kitty. První tři umístění navíc získají exkluzivní focení FASHIONSTORY pro Bravo Girl.

Kompletní pravidla naleznete zde. Pokud tedy patříte mezi fanoušky této kočičí edice nebo Samsungu Star a nechcete vyhazovat necelé 3000 do oblak, tak soutěž vyzkoušejte.

Bez názvu

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Pokud je v podmínkách soutěže termín 1.10.2009 – 30.9.2010, tak nikdo v podstatě nemůže vyhrát. To by musel růžový operátor opravit.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat