Sony Ericsson: Herní mobil s Androidem 3.0

Sony Ericsson: Herní mobil s Androidem 3.0
2010-08-12T01:07:52+02:00
• 12. 8. 2010
7

Server Engadget z důvěryhodného zdroje obdržel zprávu, že společnost Sony Ericsson pracuje na herním smartphonu založeném na platformě Android 3.0. Také prý vyvíjí kompletní uživatelský ekosystém a samotném zařízení. Z počátku se mi tato zpráva jevila jako pořádná “kachna”, ale když si uvědomíme, že společnost Sony má velké zkušenosti s PSP, má svoji logiku.

psp-mockupengadget

Na polemiku nad technickými parametry je možná příliš brzy, ale některé prvky jsou zřejmé: velikost displeje se může pohybovat v rozmezí 3,7 a 4,1 palce (rozlišení WVGA nebo lepší), 1GHz procesor Snapdragon. Jasno by mělo být již v říjnu tohoto roku. Společnost Sony Ericsson se svými současnými Androidy teprve lapá po druhém dechu, ale „PSP mobil“ by jí mohl pomoci zpět na výslují.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Tak o takzvanem „PSPhone“ se tu a tam mluvi uz par let… A rozhodne by me to neprekvapilo protoze podobne zarizeni na trhu od dob N-Gage neni ;-)

No tohle vypada jako by nekdo namontoval spodni cast PSP Go na horni cast SE telefonu… coz neni az tak spatnej napad. Pokud by na napuk her ten mobil pak pouzival Playstation Network stejne jako PSP Go, tak je i riziko piratstvi vicemene stejny jako PSP Go a Sony by ani nemuselo cekat az se Google uraci zprovoznit Android Market u nas…

SudruhStopa

12. 8. 2010, 11:53

Android a herne zariadenie? No nechcem sa nikoho dotknut, ale pri takej miere piratstva to Sony velmi rychlo prejde. Obzvlast pri postoji Googlu ku vsetkemu co nie je USA, ako spomenul boris094.

Přemysl Vaculík

VIP 12. 8. 2010, 10:52

není, jelikož se jedná o podobu, která byla odvozena z textové obsahu. Webu engadget se nepodařilo ukořistit přímou fotku a tak museli vycházet jen z popisu, jak by mohlo zařízení vypadat. Ve finále může mít jiný design, ale co se týče výsuvného ovladače her, tak je to jisté.

Je to divný. Ten dolní vysouvací díl je zaoblenější než ten horní. Jen se koukněte na ty hrany. Není to podvod???

to by se musel u nas zoficializovat obchod s placenymi aplikacemi ovsem. do te doby neni stejne co hrat, free hry mi pripadaji jako javovky. hruza…

Zeby konecne prisiel aj ten par rokov slubovany PSP mobil ? nebol by to zly krok, ale, uz sa o nom hovori asi cca 2-3 roky, vlastne odkedy je na svete PSP 2000, takze to mozne je uz aj viac

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat