Samsung Galaxy U – další z vesmírné rodiny

Samsung Galaxy U – další z vesmírné rodiny
2012-09-23T12:25:34+02:00
• 20. 8. 2010

 

galaxy-u-ff

Jihokorejský Samsung nás nepřestává zásobit svými novinkami. Po představení vlajkové lodě pro Činu nám byl představen telefon další, tentokrát však pro svou rodnou zem.

Samsung Galaxy U znovu patří do vesmírné rodiny Galaxy. Název dostal podle svého unikátního vzhledu. Ve srovnání s Galaxy S však má menší dotykový displej, který je veliký 3,7 palce. S výbavou je  na tom velmi podobně. Nechybí v něm tedy 1GHz procesor, 5 MP fotoaparát, WVGA kapacitní displej, 1500 mAh baterie, Bluetooth 3.0, 3,5 mm jack pro sluchátka a také podpora paměťových karet. ( 8GB součástí balení) Kromě toho v něm můžeme nalézt také T-DMB přijímač pro televizi nebo nainstalované aplikace ( E-book reader, Maps…)

galaxy-u-off-2 galaxy-u-off-3

Samsung Galaxy U má také přijatelné rozměry 119,5 × 59,6 × 12.4 mm. Váží necelých 131 gramů. Podobně jako Galaxy S bude ve dvou barevných variantách. Klasickou černou doplní bílá Sněhurka. Cena telefonu se bude pohybovat kolem 682 dolarů. ( asi 14320 kč) Uvidíme zda se nová vesmírná loď dostane i mimo jihokorejský poloostrov.

 

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat