iPhone 4 u Vodafone – již dnes (13277,-)

iPhone 4 u Vodafone – již dnes (13277,-)
2012-09-30T14:03:11+02:00
• 25. 8. 2010
18

Dnes Vodafone představil své ceny pro nový iPhone 4. Jeho prodej začíná již dnešní půlnocí a počátkem zítřejšího rána. Pro zákazníky v Praze a Brně je také na zítřejší noc připraven půlnoční prodej. Stačí zajít na Václavské náměstí(Praha) nebo do Masarykovy ulice(Brno) a stát se tak vlastníkem iPhone s číslicí 4. Nyní se dostáváme k samotným cenám. Vypadá to, že Vodafone bude nabízet ze všech operátorů tento telefon nejlevněji.

Získej slevu 1000 korun

Pokud se Vám zdají ceny nového iPhone 4 příliš vysoké, tak stačí, aby jste se na zítřejší půlnoční prodej ( mezi 0.00 a 2.00 hodinou) dostavili v červeném a od Vodafone získáte slevu 1000 korun. Můžete jej tedy mít za 13277,- (ze zvýhodněné ceny) Ti co nebydlí v Praze ani Brně a raději kupují na internetovém e-shopu a objednají si zde tento telefon, tak jim bude do pátku zdarma dovezen až domů.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

blokovany nebude, simku si s nima musis domluvit a kdyz ho kupujes u t-mobile tak je jasne ze muzes :d

pepinka_a_a

27. 8. 2010, 1:12

Chápu to správně, že i když v současnosti používám paušál od T-Mobile, mohu si koupit nedotovaný iPhone 4 od Vodafone za 15 577kč 16Gb verzi, kde mi i oříznou mou T-Mobile sim,telefon nebude blokovaný na jiné operátory a mohu ho použít pro T-Mobile?

ano a pokud jsi cetl zpravu dale tak tam bylo uvedeno ze to byla chyba toho cloveka co to pripravoval a ma tam byt uvedeno minimalni mesicni plneni OD nikoli DO…. viz diskuze na mobilmanii :) nebo uvodni stranka vodafonu kde je zobrazeny nejaky telefon z eshopu. Ale to je stejne jedno nema smysl to tu probirat ;)

no radsi abych to vysvetlil:

takze operator to nazyva do(viz obrazky od Vodafone), tak je to mysleno i ode me, ale jak jsem jiz prvni prispevek psal, tak to znamena presne jak rikas(presny opak, musis mit utratu od. No je to sice do, ale znamena to od. Doufám, že v tom máte pěkný guláš :d

precti si poradne vetu: do 777, do 377, ma to ale vyznam opacny, presne jak rikas, ale je to do, nechapu proc to tu teda znova pises,

mimochodem, minimální měsíční plnění se to jmenuje proto,že je to minimální, tzn od 177, jinak by to bylo maximální měsíční plnění do 177 :-)

tak jinak….pokud mas to plneni od 177kc do 476kc tak te vyjde 16gb verze na 14277kc. Jinak by pri utrate dejme tomu 20kc vysla 16gb verze na 14277 a standartni cena je 15577, nemyslis ze je to blbost? ;)

do 777, do 377, ma to ale vyznam opacny, presne jak rikas, ale je to do

to mesicni plneni je vzdycky od xxx nikoli do..pokud by to bylo do 177 tak by to byla standartni cena ;)

ne tahle to presne je:

ńa eshopu se objevi : 26. srpnen v 0:00 a ta akce Brno a Praha je ze ctvrtka na patek

iPhone 4 – začínáme v 0:00 ze středy na čtvrtek 26. srpna

nene je to dneska

pohoda :-))

jo u data mas pravdu, cervena v clanku je, akorat sem spletl dny, dneska je streda,

ze čtvrtka na pátek 27. 8. 2010 mezi 0.00 a 2.00 hodinou. upravim, diky za radu

no na iphonemanii se píše, že slevu 1000,- dostane jen zákazník vodafone co má nárok na nový telefon a přijde v červenym a za další se tam píše, že prodej na Václaváku je až od čt večer takže ne na dnešní noc je středa

tak copak je tu spatne :? povídej

no takže, tenhle blog raději nečíst, 80% informací špatně

To měsíční plnění je „od“ nebo „do“ ?

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat