WWDC – Apple představil iPhone 4 ( video)

WWDC – Apple představil iPhone 4 ( video)
2019-06-20T20:39:36+02:00
• 8. 6. 2010
2

Tak jsme se konečně dočkali, nový iPhone je na světě. iPhone 4 byl představený včera večer mezi 19 a 21 h. našeho času na konferenci WWDC 2010. Podívejte se na nejdůležitější momenty ze včerejší konference, ve kterých se také dovíme, kdy se nový iPhone objeví u nás.

celou včerejší show naleznete na stránkách Apple

iPhone 4G prošel řadou změn a je daleko vybavenější než jeho předchůdce 3GS. Mezi novinky patří především IPS displej, kterým se doposud mohl chlubit iPad. Zlepšil se také procesor, fotoaparát a nový iPhone nám dokonce i zhubnul.

No a jak vypadá představovací video iPhone 4

 

FOTOGALERIE

Fotoaparát byl navýšen na 5 Mpix, dokáže nahrávat video v rozlišení 720p při 30 snímcích za sekundu a zachycené video lze rovnou v telefonu editovat pomocí iMovie studia.

Nový iPhone se zde objeví už v září, přesně za 88 dní si jej budou moci první majitelé odnést domů.

Apple zveřejnil i ceny. Nicméně počítejme, že si u nás ještě o pár tisícovek připlatíme. Všichni čekali, že se objeví i verze s 64 GB, kterou jsme hledali ovšem marně.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

souhlasím s tebou, výdrž baterie se také zvýšila. iPhone jsem v ruce nikdy neměl, ale iPad jsem si vyzkoušel na jednom z veletrhů a musím říci, že ten displej je uplně něco jiného a fakt skvělého.

SudruhStopa

8. 6. 2010, 12:49

Pre Apple je momentalne prioritou zivotnost baterie. Na multimedia a aplikacie totiz bez problemov staci aj tych 16 GB, 32GB je uz pre narocnejsich ludi a tych 64 by uz bol pre vacsinu ludi overkill a navyse by to malo ludi vyuzilo. A osobne som za to rad, ta vydrz vyzera byt super.

Inak celkovo nie som nejako extra prekvapeny (snad az na ten gyroskop, ten som fakt necakal), ale zase nesklamali. Uz sa tesim ako porovnam displej svojho iPhonu s tymto novym, to dpi musi byt super. Navyse pouzili novu technologiu na spojenie dotykovej casti s LCD, takze (podla Johna Grubera) to vyzera neskutocne dobre, kedze tam nie je postrehnutelny volny priestor medzi tymito 2 castami.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat