Beat v bloku – dotekové rukavice místo bubnu

Beat v bloku – dotekové rukavice místo bubnu
2012-09-30T13:59:59+02:00
• 5. 6. 2010

Ani ne před týdnem jsem zde představoval speciální rukavice, s jejíž pomocí si zahrajeme na klavíru. Tentokrát tu máme něco podobného, akorát místo klavíru přichází na řadu bicí souprava. Musím říci, že se jedná o odlišné projekty, kdy pokaždé za tvorbou těchto hudebních rukavic stojí někdo jiný.

Tentokrát nám svůj hudební nástroj představila skupinka 4 studentů z Artesis University College v Antverpách. Arnoud den Besten, Kristo de Pooter, Sam Vesters a Thomas Leterm, kteří nazvali svůj projekt „Beat v bloku“.Jedná se o hudební systém, který vytváří prostorový zvuk bicí soupravy kdykoliv a kdekoliv.

Znovu nám stačí tyto rukavice pouze nasadit a nepotřebujeme vlastnit žádný hudební nástroj. Jedinou podmínkou je hrát na rovném povrchu. Rukavice jsou napojeny na speciálně konstruovaný batoh s reproduktorem, který vydává zvuk. Tyto interaktivní hudební rukavice umožňujíhrát více uživatelům naráz a pracovat tak v tandemu. Určitě doporučuji shlédnout video pod tímto článkem,kde nám svůj hudební projekt autoři představili.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Roman Taliano

Zakladatel mobilního blogu Dotekománie. Stále věrný své značce HTC. Fanoušek dotykových tabletů, telefonů ale i her a počítačů. Sportovní nadšenec ( cyklistika, fotbal, florbal a plavání ), ale také fanoušek.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat