HTC uniká model A12

HTC uniká model A12
2014-12-26T08:45:55+02:00
• 26. 12. 2014

Společnost HTC neuhlídala informace týkající se připravovaného modelu, který by mohl být oficiálně představený někdy na přelomu příštího měsíce. Podle prvních úniků nese prozatím označení A12 a po stránce výkonu může zapadnout do střední třídy chytrých telefonů. Tchajwanský výrobce plánuje jeho expanzi na mobilní trh do Spojených států, kde hlavním distribučním kanálem budou místní operátoři.

HTC

Za zveřejněním prvních specifikací stojí známý server Upleaks, kterému se podařilo zjistit všechny podstatné prvky výbavy. V čele bude 4,7palcový displej zaujímající HD rozlišení. Hardwarovou část zastoupí 64bitový procesor Snapdragon 410 (MSM8916) od Qualcommu se čtyřmi jádry taktovanými na frekvenci 1,2 GHz a operační paměť RAM o velikosti 1 GB. Chystaná novinka by měla měřit 139,8 x 69,5 x 9,5 mm.

Zatímco dopředu zamíří 1,3megapixelová kamerka, záda ponesou 8megapixelový fotoaparát a 2 100mAh baterii. Model požene systém Android ve verzi 4.4 KitKat zřejmě s nadstavbou Sense v některé z novějších verzí. Co se týče zpráv kolem prodejní ceny nebo dostupnosti,  na ty si budeme muset ještě nějakou chvíli posečkat. Nakonec jej údajně nabídne operátor AT&T, T-Mobile, Sprint a Verizon Wireless.

Zdroj: upleaks.info

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat