Samsung Galaxy S5 Plus nyní dostupný v Evropě

Samsung Galaxy S5 Plus nyní dostupný v Evropě
2014-11-22T13:02:17+02:00
• 22. 11. 2014
2

Po Samsungu Galaxy S5 jsme čekali příchod jeho, otrochu vylepšeného nástupce, avšak to se stalo opravdu za hrobového ticha. I přes veškeré poutání pozornosti, které přecházelo jeho představení, se v Evropě Galaxy S5 Plus začal prodávat jen s minimálním ohlasem. Z tohoto jednání je zřejmě, že se nový model opravdu moc neliší od svého předchůdce.

gsmarena_001

Hodně věcí zůstalo při starém, ale přeci jen pár novinek se zde dočkáme. Například podpory SoC Snapdragon 805, jenž nabízí lepší podporu quad-core procesoru Krait 450 a nové generace GPU Adreno 420.

Samsung Galaxy S5 Plus také přichází s rychlejším připojením LTE. Zařízení je nyní schopno zvládnout Cat.6 LTE rychlosti, tzn. že můžete mít při stahování až 300 Mb/s. Samsung Galaxy S5 je v současné době na eBay v Německu s cenou začínající na € 400 (~11 000 Kč), přičemž Galaxy S5 Plus je skladem za € 530 (~14 650 Kč), také v Německu.

Zdroj: gsmarena.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Student zabývající se tvorbou grafiky, a to jak webových stránek, webových či mobilních aplikací, tak i marketingových produktů. Ve volném čase píše články, testuje nebo recenzuje různá zařízení, která se mu připletou pod ruku. Kontaktní email - pavel.mares@dotekomanie.cz.

Komentáře

Daniel Ryslink

13. 1. 2015, 14:45

O telefon mám zájem, ale nikde v ČR se oficiálně neprodává. Zastoupení Samsungu mi na telefonický dotaz sdělilo, že ho „zatím nemají v plánu dodat na český trh“. Vzhledem k rozdílnému výkonu obou konfigurací nemá moc smysl si kupovat klasickou non-plus verzi. Takže zbývá riziko šedých distribucí, a nebo telefon oželet. A pak že poptávka tvoří nabídku.

Ladislav Scherzinger

12. 12. 2014, 12:47

Už ho mám objednaný, ale nikde jsem nemohl sehnat benchmark test.

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat