Vodafone vpustil do své sítě prvního virtuálního operátora

Vodafone vpustil do své sítě prvního virtuálního operátora
2013-05-28T13:18:11+02:00
• 28. 5. 2013
1

V současnosti můžeme najít již velké množství virtuálních operátorů na našem relativně malém trhu, ale zatím se objevovali jen v sítích O2 nebo T-Mobile. Vodafone byl stranou, ale nyní oznámil, že do svých vod vpouští nováčka Centropol Telecom.

centropol-logo-104728

V tuto chvíli neznáme přesnou nabídku tohoto virtuálního operátora, ale dle tiskové zprávy hodlá nabízet převážně tarify. Chce nalákat zákazníky na výrazně nižší ceny, přičemž můžeme počítat s variantami, kde budou obsaženy hlasové, roamingové a datové služby. Prozatím nebyl stanoven přesný datum spuštění provozu. Máme se těšit na letošní podzim, kdy odstartuje nabídku svých služeb skrze existující prodejní kanály. Mateřskou společností je firma Centropol, která se v České republice zaměřuje na dodávky elektřiny a plynu.

„Uzavření smlouvy se společností Vodafone je pro nás klíčovým krokem pro spuštění plnohodnotného virtuálního operátora na podzim tohoto roku. Z uzavřené dohody budou profitovat především naši zákazníci, pro které připravujeme velmi zajímavou nabídku výhodných mobilních služeb a zároveň i dodávek energií. Ceníme si u našeho obchodního partnera férového jednání“, říká Aleš Graf, majitel skupiny CENTROPOL.

Zdroj: TZ

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Přemysl Vaculík

Šéfredaktor, tvůrce dotekomanie.cz, androiďák, podcaster v PZL. Také milovník adrenalinových sportů, na které nemá čas.

Komentáře

Znám několik přátel co od centropolu odebírají energie a docela o nich uvažuji také, teď když se dovídám, že rozjíždějí velice lákavého operátora, tak to vypadá že to zkusím všechno :)

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat