Oppo brzy ukáže cenově dostupný model A1i

Oppo brzy ukáže cenově dostupný model A1i
2024-04-13T16:40:05+02:00
• 13. 4. 2024

Zdroj: Oppo

Společnost Oppo od pátku 19. dubna spouští předobjednávkový systém k modelu nesoucí označení A1i, který díky své výbavě určitě nepřekoná hranice střední třídy. Oficiální stránky čínského výrobce odkrývají první prvky ze seznamu specifikací a také konečnou podobu telefonu. Ovšem připravované zařízení už na první pohled zatím nebudí moc dobrý dojem.

Bez větších ambicí

Designová stránka zvenku vyniká výraznou bradou pod displejem, klasickým výřezem typu „Waterdrop“ pro selfie kamerku a pouze jediným objektivem fotoaparátu v zadní části. Reklamní plakát láká na odolný rámeček s diamantovou strukturou nebo výkonný reproduktor. Jeho hlasitost konkrétně zvýšíte až o 300 % díky speciálnímu režimu Ultra-Volume, který již nabízí vybraní zástupci v portfoliu Oppo.

oppo a1i 3 1042x1052x oppo a1i 4 1154x1106x

Zdroj: Oppo

Do vnitřní šasi nasadí dvě paměťové konfigurace (8+256 GB, 12+256 GB), přičemž upoutávka jen u 12GB paměti RAM navnazuje na možnost virtuálního rozšíření o dalších 12 GB. U článku baterie s kapacitou 5 000 mAH by nemělo dojít k vynechání technologie rychlého nabíjení. Nicméně přesnou rychlost zjistíme asi po samotném oznámení.

Jedna z fotografií ještě přibližuje boční skener otisků prstů a 3,5mm audio jack. Nakonec do volného prodeje uvolní dvě barevné varianty – černou, fialovou.

oppo a1i 2 744x938x oppo a1i 1 724x920x

Zdroj: Oppo

Zdroje: opposhop.cn, gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat