Yutube Music testuje nový design Cast listu pro Android

Yutube Music testuje nový design Cast listu pro Android
2024-02-11T09:40:55+02:00
• 11. 2. 2024

Zdroj: 9to5Google (se souhlasem)

YouTube Music přináší novinky. Kromě přepracovaného menu se služba rozhodla vylepšit i uživatelské rozhraní Cast listu pro systém Android. Nový design Cast listu nabízí kompaktnější a modernější vzhled.

Yutube Music pracuje na novém designu

Namísto klasického pole „Cast to a device“ uvidíte nyní seznam se zaoblenými rohy, kde jsou přehledně řazeny vaše zařízení – nejprve „Suggested“ a poté „Other devices“. Tento nový vzhled připomíná nastavení přehrávače videa v hlavní aplikaci YouTube, což je krok ke sjednocení uživatelského rozhraní mezi oběma službami. Další změny zahrnují minimalistický list „Playing on“ s posuvníkem hlasitosti, který nahrazuje dřívější umělecká díla, a odstranění tlačítka play/pause.

youtube music 1608x1076x

Zdroj: 9to5google

Tato modernizace navazuje na předchozí úpravy, jako bylo přesunutí tlačítka Cast do stálého minipřehrávače v loňském roce. Cílem Googlu je zavedení „trvalé ikony Cast“, která by uživatelům poskytovala snadný přístup k funkci Cast a lepší pokyny, proč nevidí určité zařízení. Tato aktualizace Cast listu je momentálně ve fázi testování a není široce dostupná. Stejně tak není dokončeno ani přepracování přetékající nabídky. I přesto se však jedná o vítané změny, které přinášejí uživatelům pohodlnější a intuitivnější používání služby YouTube Music.

Zdroj: 9to5google.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat