Samsung Galaxy Fit 3 uniká na prvním videu aktualizováno

Samsung Galaxy Fit 3 uniká na prvním videu [aktualizováno]
2024-02-14T19:30:01+02:00
• 14. 2. 2024

Zdroj: GSMArena

Aktualizováno 14. 2.

Už jsme se dozvěděli mnohé o chystaném chytrém náramku od Samsungu, ale nyní se podařilo novinku i natočit. Samotné představení asi není daleko a je docela pravděpodobné, že se novinka představí společně s novými modely série Galaxy A.

Zdroj: hosam_phone

Původní článek 1. 2.

Přes 3 roky dlouhé čekání na novou generaci chytrého náramku Galaxy Fit se zdá být pomalu u svého konce. Jihokorejský gigant totiž ještě před oficiálním představením omylem spustil produktovou stránku k očekávané novince s názvem Galaxy Fit 3. Stránky určené pro zákazníky z Emirátů odhalují jak jejich konečnou podobu, tak všechny důležité specifikace.

Masivní vylepšení

Zařízení nese 1,6palcový AMOLED displej s rozlišením 402 x 256 pixelů, který soudně podle obrázků bude obklopovat hliníkový rámeček. Uživatelsky vyměnitelné řemínky nabídnou rychloupínací mechanismus. Záda vyrobená z plastu zabírá pouze snímač tepové frekvence a pulzní oxymetr pro měření okysličení krve. Celé tělo váží pouze 18,5 gramů, přitom splňuje certifikaci odolnosti IP68.

samsung galaxy fit 3 1 1440x1440x

Zdroj: GSMArena

Přesná velikost baterie není známa, ale firma Samsung uvádí výdrž až 13 dnů. Technologii rychlého nabíjení stačí 30 minut na dosažení hodnoty 65 %. Softwarovou část pod kontrolu dostal vlastní systém rtOS, u kterého najdete přes 100 různých ciferníků nebo více než 100 sportovních režimů. Samozřejmostí je sledování spánkové aktivity a hladiny stresu.

Nejen sportovce potěší funkce detekce pádu, která v případě nehody může upozornit nouzové kontakty. Zmínku si ještě také zaslouží možnost ovládání hudebního přehrávače, upozornění na události ze spárovaného zařízení či rychlé odpovědi na příchozí zprávy. Každopádně schází podpora telefonních hovorů, NFC technologie a jakýkoliv GPS modul.

Obchodníci budou prodávat tři barevné verze (bílou, černou, růžovou) za zatím neznámou cenovku, což snad upřesní již v dalších dnech.

samsung galaxy fit 3 3 1440x810x samsung galaxy fit 3 2 1440x810x

Zdroj: GSMArena

Zdroje: gsmarena.com, androidheadlines.com, instagram.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat