Flip 5G: první skládací telefon od Nubie získává certifikaci a pochlubí se 33W nabíjením

Flip 5G: první skládací telefon od Nubie získává certifikaci a pochlubí se 33W nabíjením
2024-02-23T15:00:34+02:00
• 23. 2. 2024

Zdroj: Gizmochina

Podle nedávných zpráv pracuje Nubia nejen na jednom, ale hned na dvou skládacích designech: typu „clamshell“ a „book“. Jedná se tak vůbec o první telefony této značky, které na trh dorazí se skládací konstrukcí, která je nyní velikým trendem.

Nubia Flip 5G získává certifikaci 3C

Jeden z těchto telefonů, Nubia Flip 5G, se nedávno objevil v čínských certifikačních záznamech 3C, což naznačuje blížící se uvedení na trh. Certifikace odhaluje, že telefon bude podporovat 33W rychlé nabíjení a může být dodáván s příslušným adaptérem. Je pravděpodobné, že zařízení bude nejprve uvedeno na trh v Číně. Detaily o specifikacích Nubia Flip 5G zatím chybí, ale je očekáváno, že další informace o procesoru, fotoaparátu a dalších funkcích se brzy objeví díky únikům a dalším certifikacím.

Nubia Flip 5G 3C Certification 1200x247x

Zdroj: Gizmochina

Další očekávaným skládacím zařízením od společnosti Nubia je Nubia Z60 Fold, který bude vybaven procesorem Snapdragon 8 Gen 3 a displeji AMOLED na přední i zadní straně. Očekává se, že bude napájen velkou 5 000mAh baterií s podporou rychlého 100W nabíjení. Oba tyto modely již byly zaznamenány v databázi IMEI, což naznačuje, že jsou blízko k uvedení na trh. Nicméně oficiální oznámení o jejich vydání zatím nebylo zveřejněno. Společnost Nubia tak ukazuje, že se nehodlá vzdát vývoje skládacích telefonů a má ambiciózní plány ohledně budoucích inovací v tomto segmentu.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Jakub Sobotka

Působí v IT a svět IT a mobilních technologií byly vždy jeho vášní. Ve volném čase rád sportuje, čte, nebo se toulá přírodou. Ač uživatel Apple platformy, velmi dobře si rozumí i s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat