Pořiďte si laserovou gravírku Swiitol E18 Pro se slevou komerční článek

Pořiďte si laserovou gravírku Swiitol E18 Pro se slevou [komerční článek]
2024-01-16T05:35:29+02:00
• 16. 1. 2024

Jakožto druhá generace využívá gravírka Swiitol E18 Pro inovativní technologii komprese laserového paprsku což výrazně zlepšuje schopnosti řezání. Ve srovnání s jinými stroji téže úrovně nabízí 20% zvýšení schopnosti řezání. Díky technologii komprese skvrn je dosaženo ultrajemné laserové oblasti zaměření o velikosti 0,08×0,08 mm.

Laserová gravírka Swiitol E18 Pro

swiitol3 1464x625x

Stabilitu stroje zajišťuje spodní rám ve formě jednoho kusu a použití dvouosého vodicího systému pro osu X, což eliminuje vibrace při vysoké rychlosti.  Křížové zaměření je standardně vybaveno červeným laserovým modulem, který umožňuje rychlejší a přesnější určení oblasti gravírování a stanovení roviny materiálu.

swiitol1 1800x700x

Nový laser disponuje vestavěným modulem pro bezobslužné zaostřování a vzduchovým asistenčním systémem, což eliminuje rušení a zajišťuje dlouhou životnost laseru. Srdcem zařízení je zbrusu nová 32bitová základní deska s inteligentním řízením, rychlejším příjmem a zpracováním dat a možností volitelného příslušenství pro automatické zaostřování a obnovení gravírování po vypnutí napájení.

swiitol5 1464x625x

Mobilní aplikace BURNLAB je nyní k dispozici pro Android a iOS (stačí naskenovat QR kód v manuálu ke stažení). Tato multifunkční aplikace přináší nový zážitek z ovládání. Nový filtr pro ochranu očí poskytuje panoramatickou ochranu a odfiltruje 97 % ultrafialového záření. Široká kompatibilita umožňuje spolupráci s osvědčeným gravírovacím softwarem, jako je LaserGRBL a LightBurn a zajištěna je podpora různých operačních systémů.

swiitol4 1464x625x

Pro vyšší bezpečnost je gravírka vybavena tlačítkem nouzového zastavení, resetovacím spínačem a spínačem omezení.

swiitol2 1464x625x

Pokud vás gravírovací stroj Swiitol E18 Pro zaujal, můžete jej zakoupit ZDE za cenu 361,25 eur, tedy zhruba za cenu 8 922 Kč včetně daně a dopravy zdarma z EU. Registrací v obchodě Swiitol můžete získat slevu 5 %.

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat