Oppo přináší dvojici sluchátek Enco Buds 2 Pro a Air 3s

Oppo přináší dvojici sluchátek Enco Buds 2 Pro a Air 3s
2024-01-13T16:35:06+02:00
• 13. 1. 2024

Zdroj: Oppo

O nové rozšíření nabídky bezdrátových sluchátek se nyní postarala čínská společnost Oppo, a to rovnou ve dvou případech. Obě novinky samozřejmě vychází pod populární sérii Enco Buds. I přes slušnou výbavu pro nenáročné uživatele je nastavena atraktivní cenovka, která v konečném výsledku může také zahrát roli při jejich rozhodování o koupi.

Žádné nadbytečnosti

Enco Buds 2 Pro z představené dvojice vychází jako levnější varianta. Uvnitř každého sluchátka čeká 12,4mm měnič, který si nejvíce rozumí s audio technologiemi Dolby Atmos a Dirac Audio Tuner. Následují dva mikrofony eliminující okolní hluk během telefonování. Ovšem o standardní funkci ANC nepadla jediná zmínka. Navíc sportovce může oslovit zvýšená odolnost podložená certifikací IP55.

OPPO Enco Buds2 Pro 1200x628x

Oppo Enco Buds2 Pro | Zdroj: Gizmochina

Komunikace probíhá přes novější Bluetooth 5.3 včetně možnosti rychlého přepínání mezi 2 zařízeními. Za zmínku stojí ještě režim nízké latence (94 ms) nebo celková výdrž 38 hodin, kdy na jedno nabití zvládnou 8 hodin provozu. Připraveny jsou dvě barevné verze (bílá, černá) za prodejní cenu okolo 818 Kč.

Model Enco Air 3s v jediném zlatém provedení za zhruba 1 205 Kč vyniká 13,4mm měničem a výdrží 25 hodin při 6hodinovém poslechu najednou. Technologie rychlého nabíjení po 10 minutách zajistí další 2hodinovou výdrž. Dále nabízí prostorový zvuk či funkci Bluetooth 5.3 opět s vícebodovým připojením.

Oppo Enco Air3s 1200x628x

Oppo Enco Air3s | Zdroj: Gizmochina

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat