NAVEE N40 – komfortní elektrická koloběžka za super cenu komerční článek

NAVEE N40 – komfortní elektrická koloběžka za super cenu [komerční článek]
2024-01-17T09:36:53+02:00
• 15. 1. 2024

Zdroj: cafago

Rychlá mobilita ve městě? S elektrokoloběžkou NAVEE N40 je to v pohodě. Dojezd 40 kilometrů, maximální rychlost 25 km/h a desetipalcové pneumatiky se o to postarají. A navíc výborná cena. Máte zájem? Tak čtěte dále.

Motor je základ

Tato šikovná koloběžka je poháněna bezkartáčovým stejnosměrným motorem o výkonu 350 W. Ten poskytuje dynamické zrychlení a také maximální rychlost až 25 kilometrů v hodině, ale také schopnost zdolat i 20% stoupání. V kombinaci s vysokokapacitním lithiovým akumulátorem pak nabídne dojezd až 40 kilometrů. A aby to nebylo vše, o bezpečí a efektivní správu baterie se stará chytrý BMS čip.

NAVEE N40

Zdroj: cafago

Na pohodlí záleží

U elektrické koloběžky nás ale nezajímá pouze dojezd. Důležitým parametrem je také jízdní komfort, a to zejména při delších jízdách, obzvláště na horším terénu. A to nemluvíme jen o polních cestách, ale zejména o komunikacích ve městech, které mají často k dokonalosti daleko: výmoly, díry, kostky… asi víte, o čem je řeč.

Toto se s NAVEE N40 obávat nemusíte. A to zejména díky desetipalcovým pneumatikám vyrobených z prémiové pryže, které prokazatelně tlumí otřesy výrazně lépe, než běžné osmipalcové pneu.

Pohodlí při řízení je ku prospěchu i fakt, že můžete velmi snadno přepínat mezi dvěma rychlostními režimy. Přepnutí z rychlosti 15 km/h na 25 km/h či zpět je otázkou jediného kliknutí. O důležitých informacích vás pak informuje přehledná LED palubní deska. Rychlost, výdrž baterie – vše máte přímo na očích.

O bezpečí pasažéra i okolí se stará také účinný duální brzdový systém s elektrickou a kotoučovou brzdou, který zajišťuje krátkou brzdnou dráhu v případě nouzové situace. To je důležité!

NAVEE N40

Zdroj: cafago

Vydrží hodně

Dalším důležitým faktorem je pevnost rámu koloběžky, a s tím spojená nosnost. Model N40 má rám vyrobený z hliníkové slitiny 6061, což kromě vysoké pevnosti zaručí, že uveze bez problémů celých 100 kg. Nenechte se omezovat! A to ani rozměry, protože koloběžka je navržena tak, aby se dala velmi snadno složit. A hmotnost je méně než 15 kilogramů, což je vzhledem k solidnosti a robustnosti provedení dobrá hodnota.

A ta cena…

Zajímá vás cena, ze kterou se dá NAVEE N40 na našem trhu pořídit? Budete příjemně překvapeni, protože stále ještě máte možnost využít 52% cenového zvýhodnění. Takže tento výkonný a promyšlený model elektrické koloběžky může být váš jen za 7.160 Kč, samozřejmě včetně dopravy. Použijte slevový kód CS87.

Takže co k tomu dodat? Snad jen to, že objednávat můžete ZDE. A pozor: počet kusů za tuto skvělou cenu je pochopitelně omezen!

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Obchodní sdělení za jehož obsah odpovídá objednavatel.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat