Vivo spouští prodej cenově dostupného telefonu Y33t

Vivo spouští prodej cenově dostupného telefonu Y33t
2023-10-21T19:35:47+02:00
• 21. 10. 2023

Zdroj: Dotekománie

Na nejméně náročné zákazníky se protentokrát zaměřuje společnost Vivo, která jim přináší přírůstek nesoucí označení Y33t. Opravdu jen základní výbava je součástí jednoduše zpracovaného zařízení a nízká cenovka by mu v prodeji mohla přinést kýžený úspěch. Výrobce uvolní prvky kusy pro domácí trh, i když globální dostupnost nebyla zatím vůbec zmíněna.

Sázka na jednoduchost

Přední panel zabírá 6,56palcový LCD displej s 60Hz obnovovací frekvencí, který doplňuje standardní výřez ve tvaru padající kapky. Ten patří 8megapixelové selfie kamerce. O výkon telefonu se stará poměrně neaktuální procesor Helio G85 od MediaTeku nebo 6GB operační paměť RAM s možností virtuálního rozšíření přidávající dalších 6 GB. Uživatelé dostanou k využití interní úložiště s kapacitou 128 GB.

Vivo Y33t 900x600x

Zdroj: Gizmochina

Dozadu se postaví dva základní objektivy fotoaparátu (13 + 2 MPx), LED blesk a článek baterie s kapacitou 5 000 mAh, kde navíc čeká technologie rychlého 15W nabíjení. Příjemným benefitem je snímač otisků prstů umístěný v boční části konstrukce. Softwarovou stránku řeší vlastní platforma OriginOS 3.0 postavená na operačním systému Android 13.

Prodejní pulty v obchodech nabídnou dvě barevné varianty (fialová, zelená) a konečná cena po přepočtu startuje od hranice 2 378 Kč.

Zdroj: gizmochina.com

Stiknutím klávesy J se přesunete na starší článek, klávesa K vás přesune na novější.

💡 Získejte Dotekománie Premium a využijte web naplno.

reklama
reklama

Antonín Horňáček

Členem Dotekománie od samotného založení a tato věrná podpora trvá více než 10 let. Oblíbeným výrobcem je jednoznačně kalifornský Apple, ale velmi rád vzpomíná na BlackBerry a nezanevřel ani na zařízení s Androidem.

Komentáře

Reklama

Dotekománie.cz

Přidat komentář

Pro komentování se musíte přihlásit

Tmavý režim

Vyzkoušejte

Dotekománie Premium

Vychutnejte si web bez bannerové reklamy a získejte předběžný přístup k článkům. Podpoříte i Dotekománii.

Vyzkoušet

Odběr novinek

To podstatné ze světa mobilů a technologií jednou týdně do vašeho e-mailu. 📱
A nepropásnete soutěže!

Odebírat